HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconOrzotto Og Svinekjøtt
topBanner
Orzotto og svinekjøtt

Orzotto og svinekjøtt

med cherrytomater og friske sukkererter

Orzo og svinekjøtt med cherrytomater og friske sukkererter.

Tags:EnkelUnder 650 kcalBarnevennligProteinrik
Allergener:HveteGlutenMelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Løk

125 g

Cherrytomater

1 boks

Tomatpure

180 g

Orzo

(InneholderHvete, GlutenKan inneholdeSoya)

1 pose

Basilikum

1 stk

Hvitløk

4 g

Hvitløksflørt

20 g

Finrevet ost

(InneholderMelk, Egg)

75 g

Sukkererter

300 g

Svin ytrefilet

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 4)

½ ts

Salt (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier600 kcal
Energi (kj)2512 kj
Fett6.78 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater76 g
Sukker13.3 g
Protein55.15 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk løk. Del sukkererter [½ pakke, 2P] i to på tvers. Skjær svinekjøtt i 2 cm biter på et eget skjærebrett. Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk basilikumblader.

2

Varm opp en skvett olivenolje i en kjele på middels varme. Stek løk, svinekjøtt, Hvitløksflørt og hvitløk i 1-2 min.

3

Tilsett cherrytomater og stek i ytterligere 3-4 min. Rør inn tomatpuré.

4

Tilsett orzo, en klype pepper og salt [½ ts | 1 ts] til kjelen og stek i 1 min. Tilsett vann [4 dl | 8 dl] og kok opp. Senk til middels lav varme og la koke under lokk i 8-10 min, eller til ‘al dente’.

5

Tilsett finrevet ost, basilikum og sukkererter (spar litt av alt til pynt). Bland godt.

6

Anrett orzotto med svinekjøtt i dype tallerkener og strø over resterende basilikum, finrevet ost og sukkererter.