Våre matkasserHjelpGavekort
Middelhavsinspirert biffburger og calabresepesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middelhavsinspirert biffburger og calabresepesto

Middelhavsinspirert biffburger og calabresepesto

med ovnsbakte potetbåter og frisk tomatsalsa

BISTROBURGER

Biff eller burger? I dag trenger du ikke å velge, fordi vi skal lage middelhavsinspirert biffburger! Vi bygger burgeren med kjøtt, calabresepesto og tomatsalsa med ost, basilikum, rødløk og hvitløk, og serverer dem med sprø potetbåter.

Allergener:
Egg
Gluten
Melk
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Ytrefilet av storfe

300 g

Poteter

½ stk

Hvitløk

½ stk

Rødløk

2 stk

Tomat

1 pose

Basilikum

60 g

Calabresepesto

2 stk

Briochebrød

(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)

20 g

Italiensk hardost, flak

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier908 kcal
Energi (kj)3801 kj
Fett46.01 g
Mettet fett17.4 g
Karbohydrater78.16 g
Sukker15.8 g
Protein48.31 g
Natrium0 mg

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta kjøtt ut av kjøleskapet og krydre med en klype salt. Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm staver. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.

Forbered råvarer
2

Skjær tomat i 1 cm biter. Finhakk rødløk [½ stk, 2P]. Finhakk eller press hvitløk [½ stk, 2P]. Plukk basilikumblader.

Stek kjøtt
3

Når potetene har 5 min igjen i ovnen, varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk temperaturen litt og stek i ytterligere 1-2 min på hver side for medium stekt. Pakk inn kjøttet i folie og la hvile frem til servering. Kjøttet vil fortsette å steke litt mens det hviler. TIPS: Stek kjøtt i ytterligere 1-2 min om du ønsker godt stekt.

Varm briochebrød
4

Del briochebrød i to og legg på en rist. Varm i ovnen i 2-3 min.

Lag tomatsalsa
5

Bland rødløk, tomat, hvitløk, italiensk hardost, basilikum, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [¼ ts | ½ ts] og en klype pepper i en skål.

Server
6

Skjær kjøtt i skiver. Bygg burger med kjøtt, smør på calabresepesto og topp med tomatsalsa. Anrett på tallerkener med poteter. Server resterende tomatsalsa og calabresepesto på siden.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image