
Taco er noe av det beste som finnes, og her har vi laget en nydelig oppskrift på meksikanske tacos. Vi bygger vår taco med myke tortilla, stekt kjøttdeig, rødkålsslaw med gulrot, pico de gallo med rødløk, tomat og koriander, og cajun- og sitrusfruktsmør med hvitløk. Denne tacoen må du prøve!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Koriander
250 g
Kjøttdeig av storfe
1 stk
Sitrusfrukt
1 stk
Tomat
50 g
Majones
(Inneholder: Egg, Sennep)
1 stk
Hvitløk
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
8 stk
Små tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
75 g
Rødkål
5 g
Tex-Mex
½ stk
Løk
150 g
Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
2 ss
Smør til saus
¼ ts
Salt til slaw
¼ ts
Salt til salsa
¼ ts
Salt til kjøtt

Forvarm ovnen til 220°C/200°C varmluft (hvis du ikke har en mikrobølgeovn).
Finhakk eller press hvitløk.
Skjær sitrusfrukt i båter.
Smelt smør i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tilsett hvitløk, Ay Cajun-ba og en stor skvett sitrusfruktsaft og rør godt.
Fjern fra varmen. Overfør til en liten skål og sett til side.

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttdeig med Tex-Mex og salt i 4-5 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydning av rosa.

I mellomtiden, finhakk tomat og løk.
Plukk og riv korianderblader.
Bland tomat, løk, en skvett sitrusfruktsaft, koriander og salt i en liten skål og sett til side.
Bland salatblanding, rødkål, majones, salt og en klype pepper i en stor skål.
Varm tortillabrød i mikrobølgeovnen i 30-60 sek, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
TIPS: Liker du ikke koriander, reduser eller dropp mengden.

Fyll tortillabrød med rømme og coleslaw.
Topp med kjøtt, pico de gallo og cajunsmør.