HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconMeksikansk Chorizogryte
topBanner
Meksikansk chorizogryte

Meksikansk chorizogryte

med svarte bønner og bulgur

Tags:RaskSterk
Allergener:glutenSoyaSellerimelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Løk

1 stk

Hvitløk

1 pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

½ pakke

Svarte bønner

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 stk

Rød paprika

170 g

Bulgur

(Inneholdergluten)

50 g

Revet mozzarella

(Inneholdermelk)

340 g

Chorizo-pølse

(Inneholdermelk)

2 stk

Tomat

5 g

Tex-Mex

½ pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

8 dl

Vann (steg 2)

etter behov

Sukker (steg 4)

½ dl

Vann (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier1001.4349 kcal
Energi (kj)4190.0039 kj
Fett39.416 g
Mettet fett15.3 g
Karbohydrater100.0881 g
Sukker25.1 g
Protein47.2663 g
Natrium71.3 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Grovhakk løk. Skjær tomat og paprika i 2 cm store biter. Hell vannet av svarte bønner [1/2 pakke, 2P]. Skjær chorizo i 1 cm tynne skiver.

2

Kok opp en kjele med vann* [8 dl | 16 dl]. Tilsett bulgur og buljong og kok i 9-10 min, eller til “al dente”. Hell av vannet og legg bulgur tilbake i kjelen.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek chorizo, hvitløk, løk, tomat og paprika i 3-4 min.

4

Senk varmen til stekepannen til middels og tilsett svarte bønner, hakkede tomater, vann* [1/2 dl | 1 dl], soyasaus [1/2 pakke, 2P], Tex-Mex, en klype sukker*, salt* og pepper* og småkok i 5 min.

5

Grovhakk koriander [1/2 pose, 2P].

6

Fordel bulgur på en side og chorizogryte på den andre siden av dype tallerkener. Topp med revet mozzarella og koriander.