HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconKremet Pasta
topBanner
Kremet pasta

Kremet pasta

med bacon, purre og pangrattato

Tags:Rask
Allergener:glutenmelkEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

270 g

Spaghetti

(InneholderglutenKan inneholdesoya)

1 stk

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

2 stk

Purre

60 g

Hvitløk

4 g

Spinat

4 g

Hvitløksflørt

150 ml

Kyllingbuljong

140 g

Matfløte

(Inneholdermelk)

2 stk

Bacon, terninger

½ ts

Tomat

Ikke inkludert i matkassen din

Salt* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier971.17 kcal
Energi (kj)4063.3752 kj
Fett34.4095 g
Mettet fett16 g
Karbohydrater124.8002 g
Sukker13.5 g
Protein37.023 g
Natrium0.6 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp vann* i en gryte med en klype salt*. Skjær purreløk i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skyll spinat under kaldt vann* i et dørslag. Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. 

2

Kok spagetti i 7-9 min, eller til den er “al dente”. Spar litt av pastavannet [1/2 dl | 1 dl], og hell resten fra. Bland spagetti med en skvett olivenolje* i gryten.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og stek i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*, og overfør deretter til en liten skål.

4

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Tilsett purreløk og tomat, og stek videre i 2-3 min. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett matfløte, krydderblanding, grønnsaksbuljong og en skvett pastavann, og la simre i 3-4 min. TIPS: Tilsett mer pastavann hvis sausen er for tykk.

5

Tilsett spinat, spagetti og salt* [1/2 ts | 1 ts]. Smak til med pepper*.

6

Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med pangrattato. Dryss over revet ost.