50 g
Panko paneringsmel
(Inneholdergluten)270 g
Spaghetti
(InneholderglutenKan inneholdesoya)1 stk
Finrevet ost
(Inneholdermelk, Egg)2 stk
Purre
60 g
HvitlĆøk
4 g
Spinat
4 g
HvitlĆøksflĆørt
150 ml
Kyllingbuljong
140 g
MatflĆøte
(Inneholdermelk)2 stk
Bacon, terninger
½ ts
Tomat
Salt* (steg 5)
Kok opp vann* i en gryte med en klype salt*. Skjær purreløk i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skyll spinat under kaldt vann* i et dørslag. Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. 
Kok spagetti i 7-9 min, eller til den er āal denteā. Spar litt av pastavannet [1/2 dl | 1 dl], og hell resten fra. Bland spagetti med en skvett olivenolje* i gryten.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne pÄ middels høy varme. Tilsett panko og stek i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*, og overfør deretter til en liten skÄl.
Varm opp samme stekepanne pÄ middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Tilsett purreløk og tomat, og stek videre i 2-3 min. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett matfløte, krydderblanding, grønnsaksbuljong og en skvett pastavann, og la simre i 3-4 min. TIPS: Tilsett mer pastavann hvis sausen er for tykk.
Tilsett spinat, spagetti og salt* [1/2 ts | 1 ts]. Smak til med pepper*.
Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med pangrattato. Dryss over revet ost.