topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet pasta

Kremet pasta

med bacon, purre og pangrattato

Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

1 pakke

Spaghetti

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Soya)

40 g

Finrevet ost

1 stk

Purre

2 stk

Hvitløk

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

4 g

Hvitløksflørt

4 g

Kyllingbuljong

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

140 g

Bacon, terninger

2 stk

Tomat

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier971 kcal
Energi (kj)4063 kj
Fett34.41 g
Mettet fett16 g
Karbohydrater124.8 g
Sukker13.5 g
Protein37.02 g
Natrium0.6 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp vann* i en gryte med en klype salt*. Skjær purreløk i tynne skiver. Press eller finhakk hvitløk. Skyll spinat under kaldt vann* i et dørslag. Skjær tomat i 2 cm tykke terninger. 

Kok spagetti
2

Kok spagetti i 7-9 min, eller til den er “al dente”. Spar litt av pastavannet [1/2 dl | 1 dl], og hell resten fra. Bland spagetti med en skvett olivenolje* i gryten.

Lag pangrattato
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og stek i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*, og overfør deretter til en liten skål.

Lag saus
4

Varm opp samme stekepanne på middels høy varme. Stek bacon i 3-4 min. Tilsett purreløk og tomat, og stek videre i 2-3 min. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min. Tilsett matfløte, krydderblanding, grønnsaksbuljong og en skvett pastavann, og la simre i 3-4 min. TIPS: Tilsett mer pastavann hvis sausen er for tykk.

Tilsett spinat & spagetti
5

Tilsett spinat, spagetti og salt* [1/2 ts | 1 ts]. Smak til med pepper*.

Servér
6

Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med pangrattato. Dryss over revet ost.