Italiensk pulled beef-calzone
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Italiensk pulled beef-calzone

Italiensk pulled beef-calzone

med marinaradipp og grønn cæsarsalat

Mange har nok smakt calzone fra et pizzaria, men har du prøvd å lage klassikeren hjemme? Med ferdigbakt pizzadeig og denne enkle oppskriften er middagen klar på et blunk! Vi fyller vår calzone med pulled beef, og serverer den med hjemmelaget marinarasaus og en cæsarinspirert salat.

Tags:
Comfort Food
Allergener:
Milk
Egg
Senf
Gluten
Hvede

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Pulled beef

1 stk

Løk

50 g

Revet gouda

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

1 stk

Gressløk

20 g

Italiensk hardost, flak

½ stk

Hvitløk

25 g

Majones

50 g

Mornaysaus

1 stk

Rød chili

35 g

Tomatpure

4 g

Middelhavsdrøm

2 stk

Pizzadeig

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olje til steking

½ ss

Vann til dressing

½ dl

Vann til saus

½ ts

Sukker til saus

¼ ts

Salt til dressing

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1525 kcal
Energi (kj)6381 kj
Fett52.9 g
Mettet fett17.6 g
Karbohydrater191.4 g
Sukker14.4 g
Fiber4.1 g
Protein71.1 g
Natrium17.5 mg
Calcium1.4 mg
Iron0.1 mg

Framgangsmåte

Stek løk
1

Forvarm ovnen til 250°C/240°C (varmluft).

La pizzadeig hvile på kjøkkenbenken i 10 min før tilberdelse. Da blir den lettere å jobbe med.

Finhakk løk.

Del chili i to på langs, fjern frø og finhakk.

Varm opp olivenolje i en kjele på middels høy varme. Stek løk i 3-4 min, til myknet.

Lag pulled beef
2

Tilsett kjøtt, sky fra pakningen, vann og chili i kjelen.

Stek under lokk i 12-14 min.

Riv kjøtt i strimler med to gafler.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Ovnsbak calzone
3

Strø godt med hvetemel på kjøkkenbenken. Legg pizzadeig på hvetemelet og kna ut (bruk alternativt en kjevle) til et ca 1 cm tykt rektangel.

 La hvile et par minutter, hvis deigen er vanskelig å jobbe med.

Halver deig og overfør til et stekebrett med bakepapir.

Fordel pulled beef på den ene halvdelen. La det være igjen en 1 cm bred kant. Topp med gouda.

Brett deigen forsiktig over seg selv og trykk kantene sammen med fingrene eller en gaffel.

Stek i ovnen i 12-14 min, eller til gylne.

Bland dressing
4

I mellomtiden, skjær av rotdelen og trekk forsiktig salatbladene fra hverandre.

Finhakk tomat og gressløk.

Finhakk eller press hvitløk.

Bland hvitløk, majones, vann, salt og en stor klype pepper i en liten skål.

Lag marinaradipp
5

Varm opp samme kjele (uten å tørke av den først) på middels lav varme.

Tilsett tomatpure, mornaysaus, Middelhavsdrøm, vann, sukker og en klype salt og pepper.

La småkoke under lokk til servering.

Server
6

Anrett calzone på tallerkener.

Server marinaradipp i skåler ved siden av.

Legg salatblad i et jevnt lag på et serveringsfat. Topp med tomat, en klype salt, hvitløksdressing og finrevet ost.

Garner alt med gressløk.