Indisk-inspirert vegetarbowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indisk-inspirert vegetarbowl

Indisk-inspirert vegetarbowl

med grønnsaksbulgur og krydret yoghurt

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Med denne retten skal vi ta en reise til det indiske kjøkkenet, og vi skal lage en rask og sunn vegetarbowl fylt med fargerike og spennende smaker. Vår populære vegetardeig med indisk krydder og frisk aprikoschutney tilfører en rund og god umamismak. Videre skal vi sylte rødløk og komponere en velbalansert bulgur med agurk, tomat, spinat og mynte. Prikken over i-en setter vi på ved også å servere en indisk karriyoghurt.

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Bygg
Soya
Sennep
Melk
Nøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

85 g

Bulgur

(Inneholder: Hvete, Gluten)

1 pose

Mynte

2 g

Curry-On

1 stk

Agurk

½ stk

Lime

30 g

Spinat

(Kan inneholde spor av: Selleri)

4 g

Mild Mahal

160 g

Vegetardeig

(Inneholder: Gluten, Bygg, Soya)

50 g

Aprikoschutney

(Inneholder: Sennep)

½ stk

Rødløk

2 stk

Tomat

1 pakke

Yoghurt

(Inneholder: Melk)

40 g

Cashewnøtter

(Inneholder: Nøtter Kan inneholde spor av: Peanøtter, Sesam)

Ikke inkludert i matkassen din

4 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 2)

¼ ts

Sukker (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 4)

¼ ts

Salt (steg 4)

1 ss

Vann (steg 4)

1 ss

Vann (steg 5)

¼ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier612 kcal
Energi (kj)2560 kj
Fett28.4 g
Mettet fett6.3 g
Karbohydrater53.9 g
Sukker18 g
Protein27.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok bulgur
1

Kok opp vann [4 dl | 8 dl] i en mellomstor kjele. 

Tilsett bulgur og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen til middels og la putre i 9-10 min, eller til mykt. 

Hell ut vannet fra kjelen.  

Sylt rødløk
2

I mellomtiden, del rødløk [1/2 stk, 2P] i to og skjær i tynne skiver. 

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i to.

Bland en skvett limesaft, rødløk, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og sukker [1/4 ts | 1/2 ts] i en liten skål. Sett til side.

Forbered råvarer
3

Grovhakk agurk, tomat og mynte. 

Skyll spinat.

Stek vegetardeig
4

Varm opp olivenolje [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. 

Stek vegetardeig og Mild Mahal i 4-5 min, eller til lett brunet. 

Tilsett aprikoschutney, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og vann [1 ss | 2 ss]. Rør godt. Kok i 1-2 min, eller til tyknet og klissete.

Bland sammen
5

Bland yoghurt, Curry-on og vann [1 ss | 2 ss] i en liten skål. 

Rett før servering, bland agurk, tomat, spinat, salt [1/4 ts | 1/2 ts] og mynte sammen med bulgur.

Server
6

Anrett bulgur i skåler. 

Topp med vegetardeig og syltet løk. 

Drypp over litt yoghurt. 

Strø over cashewnøtter.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image