HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconGresk Inspirert Tortelloni
topBanner
Gresk-inspirert tortelloni

Gresk-inspirert tortelloni

med kremet ostedressing og kalamataoliven

Hellas eller Italia? I dag trenger du ikke å velge, for dagens oppskrift byr på smaksopplevelser fra begge land. Vi lager en herlig pastarett med tortelloni, paprika, rødløk, gresk salatost og kalamataoliven. Vi serverer pastaen med en kremet ostedressing og fersk persille.

Tags:One PanRaskVegetar
Allergener:melkEgggluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Tortelloni med ricotta og spinat

(Inneholdermelk, Egg, glutenKan inneholdesoya)

1 stk

Hvitløk

½ stk

Rødløk

1 stk

Rød paprika

250 g

Cherrytomater

1 pose

Oregano

1 pose

Bladpersille

60 g

Spinat

100 g

Gresk salatost

(Inneholdermelk)

75 g

Rømme

(Inneholdermelk)

40 g

Kalamataoliven

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier811 kcal
Energi (kj)3394 kj
Fett43.9 g
Mettet fett15.8 g
Karbohydrater72.71 g
Sukker18.9 g
Protein27.71 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet* vann*. Tilsett pasta og kok under omrøring i 4-5 min, eller til ‘al dente’. Hell av vannet og tilsett eventuelt en skvett olivenolje* i kjelen. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand. 

2

Press eller finhakk hvitløk. Skjær rødløk [1/2 stk, 2P] i tynne halve skiver. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm biter. Skyll spinat i et dørslag under kaldt vann*. Grovhakk spinat og oliven. Del cherrytomater i to. Finhakk oregano og persille. 

3

Bland olivenolje* [2 ss | 4 ss], salt* [1/4 ts | 1/2 ts], en klype pepper*, halvparten av oreganoen, halvparten av persillen og halvparten av hvitløken i en stor skål.

4

Når pastaen er ferdig kokt, bland pasta, smuldre salatost [2 ss | 4 ss] og grønnsaker i skålen med hvitløksolje og bland godt.

5

Smuldre resterende salatost i en liten skål og bland med rømme [1/2 pakke, 2P], resterende hvitløk og oregano. Krydre med pepper*.

6

Anrett pasta og grønnsaker i dype tallerkener. Øs over med ostedressing og pynt med persille.