Skip to main content
Fiskekaker med gressløk og remulade
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fiskekaker med gressløk og remulade

Fiskekaker med gressløk og remulade

med rotfruktfries og eplesalat

Nyt havets deilige smaker med våre gyllenstekte fiskekaker, der hakket hyse krydres med fersk gressløk og grovmalt pepper. Fiskekakene serveres med ovnsbakte rotfruktfries, spinatsalat med eple og klassisk remulade.

Tags:
Under 650 kcal
Melkefri
Spis meg først
Allergener:
Pesce
Gluten
Hvede
Egg
Senf

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Gulrot

2 stk

Rødbete

1 stk

Pastinakk

250 g

Hyse

2 g

Grovmalt pepper

1 stk

Gressløk

25 g

Brødrasp

20 g

Solsikkefrø

1 stk

Sitron

75 g

Remulade

75 g

Grønne bønner

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt til grønnsaker

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 stk

Egg til fiskekaker

1 ss

Mel til fiskekaker

¼ ts

Salt til fiskekaker

½ ss

Olje til steking

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier615 kcal
Energi (kj)2571 kj
Fett23.8 g
Mettet fett3.2 g
Karbohydrater55.3 g
Sukker25.4 g
Fiber14.9 g
Protein42.5 g
Kolesterol0.1 mg
Natrium103.2 mg
Calcium8.6 mg
Iron0.2 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak fries
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær gulrot, rødbete og pastinakk (uskrelte) i 1 cm tynne staver.

Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med salt og en klype pepper og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Bland salat
2

I mellomtiden, halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Skyll spinat.

Skjær sitron i båter.

Bland spinat, eple, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Lag fiskekaker
3

Finhakk gressløk.

Finhakk fisk på eget skjærebrett.

Bland fisk, gressløk, grovmalt pepper, egg, hvetemel, brødrasp, salt og en klype pepper i en stor skål.

Form farse til fiskekaker (2-3 per person) med fuktige hender.

TIPS: Ikke lag fiskekakene for tynne, da vil de falle fra hverandre.

Stek fiskekaker
4

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek fiskekaker i 2-3 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte.

TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Skjær sitron
5

I mellomtiden, skjær sitron i båter.

Server
6

Anrett fiskekaker, rotfruktfries og salat på tallerkener.

Dryss solsikkefrø over salat.

Server med en klatt remulade og sitronbåter.