1 pose
Koriander
2 stk
Tomat
½ pakke
Rømme
(InneholderMelk)1 pakke
Svarte bønner
5 g
Tex-Mex
300 g
Kyllinglårfilet, strimler
½ stk
Rødløk
½ stk
Rød chili
20 g
Sriracha
8 stk
Små tortillabrød
(InneholderGluten, Hvete)etter behov
Sukker (steg 5)
Skjær tomat i 1 cm store biter. Finhakk rødløk. Fjern frøene og finhakk chili. Grovhakk koriander. Skjær kylling i 2 cm store biter. Skyll svarte bønner under kaldt vann* i en sil.
Bland kylling i en skål med Tex-Mex og en skvett olivenolje*.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek kylling i 4-5 min. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Bruk en gaffel til å mose svarte bønner i en skål med sriracha. Varm opp en skvett olivenolje* i en ny stekepanne. Stek bønnemos i 2-4 min. TIPS: Vær forsiktig med sriracha, det er sterkt!
Bland tomat, rødløk, chili, halvparten av korianderen, en klype sukker*, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland rømme, resterende koriander og en klype salt* og pepper* i en ny skål. Varm tortillabrød på en tallerken i mikroen i 10 sek.
Sett frem alle ingrediensene på bordet. Smør bønnemos i tortillabrødene som base og topp med kylling, salsa og rømme.