HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChili Og Soyastekt Torsk
topBanner
Chili- og soyastekt torsk

Chili- og soyastekt torsk

med kokosris og mangosalsa

Tags:Rask
Allergener:Fisk•gluten•Soya

Les etiketten pƄ produktet for Ƅ finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for Ƅ sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Basmatiris

100 ml

Kokosmelk

250 g

Torsk

(InneholderFisk)

1 pose

Koriander

½ stk

Mango

½ stk

Chili

40 g

SĆøt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

1 stk

Lime

1 stk

RĆød paprika

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt* (steg 1)

2 dl

Vann* (steg 1)

1 ss

Vann* (steg 5)

NƦringsinnhold
NƦringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier636.2 kcal
Energi (kj)2661.8606 kj
Fett13.0049 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater89.7615 g
Sukker28.6 g
Protein33.479 g
Natrium0.1 mg
arrow down iconarrow down icon
•Stekepanne
•Rivjern
•Kasserolle
FramgangsmƄte
FramgangsmƄtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp kokosmelk [1/2 pakke, 2P] og vann* [2 dl | 4 dl] i en kjele. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts], og senk til lav varme. La putre under lokk i 15 min. Skru av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.

2

Skjær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke terninger. Finhakk paprika og chili [1/2 stk, 2P]. Grovhakk koriander. Riv limeskall fint og skjær lime i bÄter. VIKTIG: Husk Ä skrubbe lime før du river skallet.

3

Bland mango, paprika, koriander, chili og en skvett limesaft i en skÄl. Krydre med en klype salt*. TIPS: Bruk sÄ mye eller lite chili du ønsker - det er sterkt.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne pÄ middels høy varme nÄr risen har 5 min igjen. Stek fisk i 2-4 min pÄ hver side, til gjennomstekt. Krydre med en klype salt* og pepper*. TIPS: Fisken er ferdig nÄr kjøttet er melkehvitt og matt.

5

Ta stekepannen av varmen og tilsett sĆøt chilisaus, soysasaus, vann* [1 ss | 2 ss] og limeskall. Vend fisken forsiktig i sausen.

6

Anrett kokosris og torsk i dype tallerkener. Øs over resterende søt chilisaus fra pannen. Topp med mangosalsa. Server limebÄter pÄ siden.