HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconChili Og Soyastekt Torsk
topBanner
Chili- og soyastekt torsk

Chili- og soyastekt torsk

med kokosris og mangosalsa

Tags:Rask
Allergener:FiskglutenSoya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

150 g

Basmatiris

100 ml

Kokosmelk

250 g

Torsk

(InneholderFisk)

1 pose

Koriander

½ stk

Mango

½ stk

Chili

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

1 stk

Lime

1 stk

Rød paprika

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt* (steg 1)

2 dl

Vann* (steg 1)

1 ss

Vann* (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier636.2 kcal
Energi (kj)2661.8606 kj
Fett13.0049 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater89.7615 g
Sukker28.6 g
Protein33.479 g
Natrium0.1 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp kokosmelk [1/2 pakke, 2P] og vann* [2 dl | 4 dl] i en kjele. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts], og senk til lav varme. La putre under lokk i 15 min. Skru av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.

2

Skjær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke terninger. Finhakk paprika og chili [1/2 stk, 2P]. Grovhakk koriander. Riv limeskall fint og skjær lime i båter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

3

Bland mango, paprika, koriander, chili og en skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt*. TIPS: Bruk så mye eller lite chili du ønsker - det er sterkt.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme når risen har 5 min igjen. Stek fisk i 2-4 min på hver side, til gjennomstekt. Krydre med en klype salt* og pepper*. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

5

Ta stekepannen av varmen og tilsett søt chilisaus, soysasaus, vann* [1 ss | 2 ss] og limeskall. Vend fisken forsiktig i sausen.

6

Anrett kokosris og torsk i dype tallerkener. Øs over resterende søt chilisaus fra pannen. Topp med mangosalsa. Server limebåter på siden.