topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Chili- og soyastekt torsk

Chili- og soyastekt torsk

med kokosris og mangosalsa

Tags:
Rask
Allergener:
Fisk
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Basmatiris

100 ml

Kokosmelk

250 g

Torsk

(Inneholder Fisk)

1 pose

Koriander

½ stk

Mango

½ stk

Rød chili

40 g

Søt chilisaus

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Lime

1 stk

Paprika

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 1)

2 dl

Vann (steg 1)

1 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier636 kcal
Energi (kj)2662 kj
Fett13.01 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater89.76 g
Sukker28.6 g
Protein33.48 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok kokosris
1

Kok opp kokosmelk [1/2 pakke, 2P] og vann* [2 dl | 4 dl] i en kjele. Tilsett ris og salt* [1/4 ts | 1/2 ts], og senk til lav varme. La putre under lokk i 15 min. Skru av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.

Forbered frukt og grønt
2

Skjær mango [1/2 stk, 2P] i 1 cm tykke terninger. Finhakk paprika og chili [1/2 stk, 2P]. Grovhakk koriander. Riv limeskall fint og skjær lime i båter. VIKTIG: Husk å skrubbe lime før du river skallet.

Lag mangosalsa
3

Bland mango, paprika, koriander, chili og en skvett limesaft i en skål. Krydre med en klype salt*. TIPS: Bruk så mye eller lite chili du ønsker - det er sterkt.

Stek fisk
4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme når risen har 5 min igjen. Stek fisk i 2-4 min på hver side, til gjennomstekt. Krydre med en klype salt* og pepper*. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

Tilsett saus
5

Ta stekepannen av varmen og tilsett søt chilisaus, soysasaus, vann* [1 ss | 2 ss] og limeskall. Vend fisken forsiktig i sausen.

Servér
6

Anrett kokosris og torsk i dype tallerkener. Øs over resterende søt chilisaus fra pannen. Topp med mangosalsa. Server limebåter på siden.