Opplev den klassiske Thousand Island-dressingen i en ny drakt! Her er den hjemmelaget med en balansert kombinasjon av syrlighet, sødme og aromatiske smaker. Den passer perfekt som dip til våre sprø potetbåter og til vår deilige burger med sprøpanerte reker, salat og tomat.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
4 g
Hello Sunrise
150 g
Kongereker
50 g
Panko paneringsmel
2 stk
Briochebrød
75 g
Remulade
40 g
Aioli
1 stk
Dill
2 g
Grovmalt pepper
Avokado
Spisskål, skåret
Rødbete
¼ ts
Salt til poteter
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til reker
1 stk
Egg til panering
1 ss
Olje til steking
1 ss
Ketchup til saus
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.
Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hello Sunrise, salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
I mellomtiden, del spisskål i to på langs og skjær i tynne skiver.
Finhakk dill.
Halver sitron.
Bland kål, dill, en stor skvett sitronsaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.
Tørk reker med kjøkkenpapir og legg over i en stor skål.
Tilsett hvetemel, salt og grovmalt pepper, og bland godt.
Pisk egg i en separat liten skål. Vend deretter pisket egg i skålen med reker.
Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Tilsett panko i skålen med reker rett før servering og bland godt, til rekene er dekket.
Stek reker i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte. Snu dem forsiktig.
TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.
Del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen. Varm i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarme.
I mellomtiden, skjær tomat i tynne skiver.
Bland aioli og ketchup til thousand island-dressing i en liten skål, og sett til side.
Bre remulade på brød og fyll dem med salat, tomat og reker.
Server med potetbåter og thousand island-dressing som dipp.