Skip to main content
Panert rekeburger og remulade
Panert rekeburger og remulade

Panert rekeburger og remulade

med potetbåter og thousand island-dressing

Opplev den klassiske Thousand Island-dressingen i en ny drakt! Her er den hjemmelaget med en balansert kombinasjon av syrlighet, sødme og aromatiske smaker. Den passer perfekt som dip til våre sprø potetbåter og til vår deilige burger med sprøpanerte reker, salat og tomat.

Tags:
Spis meg først
Comfort Food
Allergener:
Selleri
Sennep
Skalldyr
Gluten
Hvete
Egg
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

500 g

Poteter

4 g

Hello Sunrise

150 g

Kongereker

50 g

Panko paneringsmel

2 stk

Briochebrød

75 g

Remulade

40 g

Aioli

1 stk

Dill

2 g

Grovmalt pepper

Avokado

Spisskål, skåret

Rødbete

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til poteter

½ ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

1 ss

Mel til panering

¼ ts

Salt til reker

1 stk

Egg til panering

1 ss

Olje til steking

1 ss

Ketchup til saus

Næringsinnhold

Kalorier990 kcal
Energi (kj)4142 kj
Fett42.6 g
Mettet fett6.5 g
Karbohydrater122.3 g
Sukker17.4 g
Fiber10 g
Protein32.7 g
Kolesterol78.1 mg
Natrium1881.3 mg
Potassium42.8 mg
Calcium29.6 mg
Iron1.2 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak potetbåter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær potet (uskrelt) i 2 cm brede båter.

Fordel potet på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hello Sunrise, salt og en klype pepper, og bland godt.

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.

Bland salat
2

I mellomtiden, del spisskål i to på langs og skjær i tynne skiver.

Finhakk dill.

Halver sitron.

Bland kål, dill, en stor skvett sitronsaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

Paner reker
3

Tørk reker med kjøkkenpapir og legg over i en stor skål.

Tilsett hvetemel, salt og grovmalt pepper, og bland godt.

Pisk egg i en separat liten skål. Vend deretter pisket egg i skålen med reker.

Stek reker
4

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.

Tilsett panko i skålen med reker rett før servering og bland godt, til rekene er dekket.

Stek reker i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte. Snu dem forsiktig.

TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Varm brød
5

Del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen. Varm i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarme.

I mellomtiden, skjær tomat i tynne skiver.

Bland aioli og ketchup til thousand island-dressing i en liten skål, og sett til side.

Server
6

Bre remulade på brød og fyll dem med salat, tomat og reker.

Server med potetbåter og thousand island-dressing som dipp.