
Opplev den klassiske Thousand Island-dressingen i en ny drakt! Vi lager den selv med en balansert kombinasjon av syrlighet, sødme og aromatiske smaker. Den passer perfekt som dip til våre ovnsbakte rotfrukter og til vår deilige burger med sprøpanerte reker, salat og tomat.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
500 g
Poteter
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Selleri, Sennep)
150 g
Kongereker
(Inneholder: Skalldyr)
50 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder: Gluten, Hvete, Egg, Melk Kan inneholde spor av: Sesam, Soya)
75 g
Remulade
(Inneholder: Sennep, Egg)
40 g
Aioli
(Inneholder: Sennep, Egg)
1 stk
Dill
2 g
Grovmalt pepper
1 stk
Avokado
150 g
Spisskål, skåret
1 stk
Rødbete
¼ ts
Salt til poteter
½ ss
Olje til salat
¼ ts
Salt til salat
1 ss
Mel til panering
¼ ts
Salt til reker
1 stk
Egg til panering
1 ss
Olje til steking
1 ss
Ketchup til saus

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet og rødbete (uskrelte) i 2 cm brede båter.
Fordel rotfrukter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med Hello Sunrise, salt og en klype pepper, og bland godt.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og myke.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

I mellomtiden, halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.
Finhakk dill.
Halver sitron.
Bland spisskål, dill, en stor skvett sitronsaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en stor skål.

Tørk reker med kjøkkenpapir og legg over i en stor skål.
Tilsett hvetemel, salt og grovmalt pepper, og bland godt.
Pisk egg i en separat liten skål. Vend deretter pisket egg i skålen med reker.

Dekk bunnen av en stor stekepanne med olivenolje og varm opp på middels høy varme.
Tilsett panko i skålen med reker rett før servering og bland godt, til rekene er dekket.
Stek reker i 1-2 min på hver side, eller til gylne og gjennomstekte. Snu dem forsiktig.
TIPS: Rekene er gjennomstekte når de er rosa på utsiden og matt i midten.

Del brød på midten og legg dem direkte på en rist i ovnen. Varm i ovnen i 3-4 min, eller til gjennomvarme.
Bland aioli og ketchup til thousand island-dressing i en liten skål, og sett til side.

Smør remulate på brød og fyll dem med salat, avokado og reker.
Server med rotfrukter og thousand island-dressing som dipp.

