HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconBBQ Marinert Svinekjøtt
topBanner
BBQ-marinert svinekjøtt

BBQ-marinert svinekjøtt

med maisris & cajunyoghurt

Tags:Under 650 kcalRaskSterk
Allergener:MelkSulfitterSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

75 g

Yoghurt

(InneholderMelk)

300 g

Svin ytrefilet

60 g

BBQ-saus

(InneholderSulfitter, Sennep)

1 stk

Paprika

100 g

Basmatiris

150 g

Mais

1 stk

Gulrot

1 stk

Hvitløk

4 g

Ay Cajun-ba

(InneholderSulfitter)

5 g

Tex-Mex

10 g

Sriracha

1 pose

Gressløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier441 kcal
Energi (kj)1845 kj
Fett15.08 g
Mettet fett7.9 g
Karbohydrater31.57 g
Sukker23.6 g
Protein42.27 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt smør* [1 spsk | 2 spsk] med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Stek hvitløk og Ay-Cajun-ba [1/2 pose, 2P] i 1-2 min, eller til gylden og velduftende. Tilsett ris, vann* [3 dl | 6 dl] og salt* [1/4 tsk | 1/2 tsk] og kok opp. Legg lokk på kjelen og senk til lav varme. Kok i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert.

2

Finhakk paprika og gulrot (uskrellet). Finhakk gressløk. Hell væsken av mais. Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek Tex-Mex, mais, gulrot og paprika i 5 min. Krydre med en klype salt* og pepper*, og sett til side i en skål.

3

Skjær svinekjøtt i 3 cm store biter.

4

Varm opp en skvett olivenolje* i stekepannen på middels høy varme. Stek i 4-5 min. Fjern stekepannen fra varmen og tilsett BBQ-saus. Bland godt. Bland sriracha [1/2 pakke, 2P], yoghurt og en klype salt* og pepper* i en skål.  VIKTIG: Kjøttet er gjennomstekt når det er uten antydninger av rødt.

5

Tilsett paprika, gulrot og mais til risen når den er ferdig kokt. Bland godt. Krydre med en klype salt* og pepper*.

6

Fordel ris og BBQ-marinert svinekjøtt i dype tallerkener. Drypp over srirachayoghurt og pynt med gressløk.