HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatiske Reketacos
topBanner
Asiatiske reketacos

Asiatiske reketacos

med bang bang-saus og syrlig pico de gallo

I dag tar vi den kulinariske turen til Asia, og du kan glede deg til spennende og smakfulle asiatiske reketacos. Vi bygger tacos med gulrot, agurk, rødkål, reker og pico de gallo, som er en spansk salsa. Vi topper alt med koriander og hjemmelaget bang bang-saus laget av søt chilisaus, srirachamajones og limesaft.

Tags:One PanRask
Allergener:SkalldyrSulfitterEggSennepGluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 stk

Gulrot

2 stk

Vårløk

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

150 g

Reker

(InneholderSkalldyr, SulfitterKan inneholdeMelk, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Sesam, Fisk, Bløtdyr)

2 g

Jorda Rundt

(InneholderEgg, Sennep)

8 stk

Små tortillabrød

(InneholderGluten)

50 g

Srirachamajones

(InneholderEgg, Sennep)

40 g

Søt chilisaus

75 g

Rødkål

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier707 kcal
Energi (kj)2959 kj
Fett25.93 g
Mettet fett3.2 g
Karbohydrater84.09 g
Sukker23.1 g
Protein27.38 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Hvis du ikke har en mikrobølgeovn; sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær agurk og tomat i 1 cm biter. Riv gulrot (uskrellet) grovt. Skjær vårløk i tynne skiver. Grovhakk koriander (spar litt til pynt). Skjær lime [½ stk, 2P] i båter.

2

Bland tomat, grovhakket koriander, vårløk, en stor skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.

3

Grovhakk reker på et eget skjærebrett. Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på middels høy varme. Stek reker krydret med Jorda Rundt [½ pakke, 2P] og en klype salt i 2-3 min, til gjennomstekte.

4

Legg tortillabrød på en tallerken og varm i mikroen i 30-60 sek. Bruker du ovn, pakk tortillabrød inn i folie og varm i 4-5 min.

5

Bland søt chilisaus, srirachamajones, en skvett limesaft og en klype salt og pepper i en skål.

6

Sett alt frem på bordet. Fyll tortillabrød med gulrot, agurk, rødkål, pico de gallo og reker. Topp med bang bang-saus og pynt med koriander. Press en skvett limesaft over.