topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk wok

Asiatisk wok

med svinekjøtt, pak choi & grønnsaksris

Tags:
Under 650 kcal
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Sulfitter
Hvete
Sesam
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Svin ytrefilet

2 stk

Gulrot

1 stk

Hvitløk

150 g

Basmatiris

1 stk

Pak choi

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksaus

(Inneholder Gluten, Sulfitter, Hvete, Sesam, Soya)

20 g

Peanøtter

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør (steg 1)

3 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier546 kcal
Energi (kj)2286 kj
Fett4.93 g
Mettet fett1.5 g
Karbohydrater78.27 g
Sukker17.3 g
Protein45.13 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok hvitløksris
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Stek

hvitløk i 1-2 min. Tilsett ris, vann* [3 dl | 6 dl] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til kjelen og kok opp. Legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet

er absorbert. TIPS: Ikke smugtitt - risen skal dampes! 

Forbered råvarer
2

Grovhakk pak choi. Riv gulrot. Skjær lime i båter. Skjær svinekjøtt i 3 x 3 cm store biter på et nytt stekebrett. 

Stek grønnsaker
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek pak choi og gulrot i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål og sett til side. 

Stek svinekjøtt
4

Stek svinekjøtt i 3-4 min. Når kjøttet er gjennomstekt, tilsett asiatisk woksaus. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt. 

Grovhakk koriander
5

Grovhakk koriander og peanøtter. Bland pak choi og gulrot med ris.

Servér
6

Fordel ris mellom tallerkener og topp med grønnsaker og svinekjøtt. Drypp over resterende saus fra stekepannen. Strø over peanøtter og koriander. Server limebåter på siden.