HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAsiatisk Wok
topBanner
Asiatisk wok

Asiatisk wok

med svinekjøtt, pak choi & grønnsaksris

Tags:Under 650 kcalRaskBarnevennlig
Allergener:SesamSulfitterglutenSoyaPeanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

300 g

Svin ytrefilet

2 stk

Gulrot

1 stk

Hvitløk

150 g

Basmatiris

200 g

Pak choi

1 stk

Lime

75 g

Asiatisk woksaus

(InneholderSesam, Sulfitter, gluten, Soya)

20 g

Peanøtter

(InneholderPeanøtterKan inneholdesesam, nøtter)

1 pose

Koriander

Ikke inkludert i matkassen din

etter behov

Smør* (steg1)

3 dl

Vann* (steg 1)

¼ ts

Salt* (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier546.355 kcal
Energi (kj)2285.9492 kj
Fett4.929 g
Mettet fett1.5 g
Karbohydrater78.2651 g
Sukker17.3 g
Protein45.1295 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Finhakk eller press hvitløk. Smelt en klatt smør* med en skvett olivenolje* i en kjele på middels høy varme. Stek

hvitløk i 1-2 min. Tilsett ris, vann* [3 dl | 6 dl] og salt [1/4 tsk | 1/2 tsk] til kjelen og kok opp. Legg lokk på og senk til lav varme. Kok i 10 min. Fjern kjelen fra varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet

er absorbert. TIPS: Ikke smugtitt - risen skal dampes! 

2

Grovhakk pak choi. Riv gulrot. Skjær lime i båter. Skjær svinekjøtt i 3 x 3 cm store biter på et nytt stekebrett. 

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek pak choi og gulrot i 3-4 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål og sett til side. 

4

Stek svinekjøtt i 3-4 min. Når kjøttet er gjennomstekt, tilsett asiatisk woksaus. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt. 

5

Grovhakk koriander og peanøtter. Bland pak choi og gulrot med ris.

6

Fordel ris mellom tallerkener og topp med grønnsaker og svinekjøtt. Drypp over resterende saus fra stekepannen. Strø over peanøtter og koriander. Server limebåter på siden.