topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Vegetarisk cajunbowl

Vegetarisk cajunbowl

med stekte grønnsaker og fersk avokado

Vegetarisk cajunbowl med stekte grønnsaker og fersk avokado.

Tags:
Under 650 kcal
Vegetar
Sterk
Allergener:
Melk
Sulfitter
Selleri
Hvete
Soya
Gluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid40 minutter
30 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

1 stk

Paprika

1 stk

Avokado

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

½ stk

Bladselleri

(Inneholder Selleri)

½ boks

Tomatpure

1 pose

Bladpersille

150 g

Basmati villris

1 stk

Vårløk

2 stk

Tomat

20 g

Sriracha

1 stk

Paprika

25 ml

Soyasaus

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 3)

1 ss

Olivenolje (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier619 kcal
Energi (kj)2591 kj
Fett22.1 g
Mettet fett5.8 g
Karbohydrater82.9 g
Sukker20.6 g
Protein14.7 g
Natrium408 mg

Redskaper

Stekepanne

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Del selleri [½ stk, 2P] på langs og skjær i tynne skiver. Skjær tomat i 1/2 cm biter. Finhakk vårløk. Fjern frøene og skjær rød paprika i tynne staver.

Stek grønnsaker
2

Varm opp olivenolje* [1 ss | 2 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek vårløk, tomat, paprika, selleri og en klype salt* i 4-5 min. Tilsett tomatpuré [½ pakke, 2P], sriracha og Ay Cajun-ba og stek i ytterligere 1-2 min. TIPS: Sriracha er sterkt, så tilsett etter smak.

Kok ris
3

Tilsett ris og vann* [3 dl | 6 dl] i stekepannen. Tilsett også grønnsaksbuljong og soyasaus. Kok opp, senk deretter varmen og la småkoke i 12-15 min, eller til risen er mør.

Forbered råvarer
4

Finhakk persille. Fjern frøene og skjær gul paprika i tynne staver. Del avokado i to, fjern steinen, bruk en skje til å få ut innmaten og skjær i tynne skiver.

Krydre ris
5

Krydre risen med en klype salt* og pepper*. Rør inn persille. TIPS: Spar litt persille til pynt.

Server
6

Anrett cajun-ris med grønnsaker i dype tallerkener og drypp over noen klatter rømme. Topp med avokado og gul paprika. Pynt med resterende persille.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image