Skip to main content
Ugnsbakad lax

Ugnsbakad lax

med rostade rotfrukter, grönkål och citronmajo

Allergener:
Fisk
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
25 minutter
NivåMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

50 g

Grønnkål

300 g

Poteter

300 g

Rotfruktsblanding

1 pakke

Gresskarkjerner

250 g

Laksefilet

25 g

Majones

1 stk

Sitron

40 g

Aioli

1 stk

Gulrot

Næringsinnhold

Kalorier698.3 kcal
Energi (kj)2921.9 kj
Fett46.7 g
Mettet fett6.4 g
Karbohydrater36.7 g
Sukker7.9 g
Fiber5.5 g
Protein32.3 g

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6