Gjør hverdagen til en fest med tortillas! Myke tortillabrød fylles med cajundressing, tomat, salat og nydelige kjøttkaker av kjøttdeig krydret med vår egen krydderblanding, Tex-Mex. Sprø potetbåter er det perfekte tilbehøret. En hverdagsfavoritt, som også passer like bra i helgen.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
250 g
Kjøttdeig av storfe
2 stk
Tortillabrød
5 g
Tex-Mex
1 stk
Salat
1 stk
Tomat
4 g
Ay Cajun-ba
25 g
Majones
300 g
Poteter
75 g
Yoghurt
½ ts
Salt (steg 2)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm båter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.
Bland kjøttdeig, Tex-Mex og salt [1/2 ts | 1 ts] i en skål.
Fukt hendene og form farsen til jevne kjøttkaker (1 per person).
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttkaker i 4-5 min på hver side, til gjennomstekt.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Skjær tomat i 1 cm skiver.
Skjær stilk av hjertesalat og skill bladene.
Bland Ay Cajun-ba, majones, yoghurt og en klype salt og pepper i en liten skål.
Når potetene har 5 min igjen, pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør cajundressing på tortillabrød.
Fyll med tomat, salatblad og kjøttkaker. Brett tortilla til en trekant.
Server resterende cajundressing og potetbåter på siden.