
Tex-Mex-kjøttkake i tortillabrød
med ovnsbakte potetbåter og cajundressing
Gjør hverdagen til en fest med tortillas! Myke tortillabrød fylles med cajundressing, tomat, salat og nydelige kjøttkaker av kjøttdeig krydret med vår egen krydderblanding, Tex-Mex. Sprø potetbåter er det perfekte tilbehøret. En hverdagsfavoritt, som også passer like bra i helgen.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
Ingredienser
250 g
Kjøttdeig
2 stk
Tortillabrød
(Inneholder Gluten, Hvete)
5 g
Tex-Mex
1 stk
Hjertesalat
1 stk
Tomat
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder Sulfitter)
25 g
Majones
(Inneholder Egg, Sennep)
300 g
Poteter
75 g
Yoghurt
(Inneholder Melk)
Ikke inkludert i matkassen din
½ ts
Salt (steg 2)
Framgangsmåte
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm båter.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.
Bland kjøttdeig, Tex-Mex og salt [1/2 ts | 1 ts] i en skål.
Fukt hendene og form farsen til jevne kjøttkaker (1 per person).
Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek kjøttkaker i 4-5 min på hver side, til gjennomstekt.
VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.
Skjær tomat i 1 cm skiver.
Skjær stilk av hjertesalat og skill bladene.
Bland Ay Cajun-ba, majones, yoghurt og en klype salt og pepper i en liten skål.
Når potetene har 5 min igjen, pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
Smør cajundressing på tortillabrød.
Fyll med tomat, salatblad og kjøttkaker. Brett tortilla til en trekant.
Server resterende cajundressing og potetbåter på siden.