Tex-Mex-kjøttkake i tortillabrød
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tex-Mex-kjøttkake i tortillabrød

Tex-Mex-kjøttkake i tortillabrød

med ovnsbakte potetbåter og cajundressing

Gjør hverdagen til en fest med tortillas! Myke tortillabrød fylles med cajundressing, tomat, salat og nydelige kjøttkaker av kjøttdeig krydret med vår egen krydderblanding, Tex-Mex. Sprø potetbåter er det perfekte tilbehøret. En hverdagsfavoritt, som også passer like bra i helgen.

Tags:
Barnevennlig
Enkel
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Egg
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
10 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Kjøttdeig av storfe

2 stk

Tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

5 g

Tex-Mex

1 stk

Salat

1 stk

Tomat

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

25 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

300 g

Poteter

75 g

Yoghurt

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier743 kcal
Energi (kj)3108 kj
Fett35.7 g
Mettet fett12.1 g
Karbohydrater68.7 g
Sukker17.4 g
Protein36.5 g
Natrium50 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Bak poteter
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm båter.

Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt og pepper og drypp over en skvett olivenolje. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne. 

Lag kjøttkaker
2

Bland kjøttdeig, Tex-Mex og salt [1/2 ts | 1 ts] i en skål.

Fukt hendene og form farsen til jevne kjøttkaker (1 per person).

Stek kjøttkaker
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttkaker i 4-5 min på hver side, til gjennomstekt.

VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

Forbered råvarer
4

Skjær tomat i 1 cm skiver.

Skjær stilk av hjertesalat og skill bladene.

Bland Ay Cajun-ba, majones, yoghurt og en klype salt og pepper i en liten skål.

Varm tortillabrød
5

Når potetene har 5 min igjen, pakk tortillabrød inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Server
6

Smør cajundressing på tortillabrød.

Fyll med tomat, salatblad og kjøttkaker. Brett tortilla til en trekant.

Server resterende cajundressing og potetbåter på siden.