Hva frister vel mer enn en fyldig gryte med møre kjøttstrimler? Med våre ferdige pulled beef står middagen klar på bordet på kort tid. Vi lager den tomatbaserte chiligryten med cajunkrydder og ketchup, og serverer den med ovnsbakte potetskiver. Kronen på verket er avokado, sprø vårløk og revet gouda!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Kjøttbuljong
1 stk
Avokado
500 g
Poteter
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
50 g
Revet gouda
(Inneholder: Melk)
½ stk
Løk
1 stk
Gulrot
1 stk
Vårløk
195 g
Hakkede tomater m. hvitløk & løk
5 g
Tex-Mex
½ ts
Salt til poteter
1 ss
Olje til steking
1 ss
Ketchup til saus
¼ ts
Salt til saus
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skjær potet (uskrelt) i så tynne skiver som mulig.
Fordel på et stekebrett med bakepapir. Bland med olivenolje, salt og en klype pepper.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og sprø.
Finhakk løk.
Riv gulrot (uskrelt).
Varm opp olivenolje i en kjele på middels varme.
Stek gulrot og løk i 3-4 min, eller til myke.
Tilsett Ay Cajun-ba og stek videre i 1 min.
Tilsett pulled beef (inkludert væske fra pakken), vann [1/2 dl | 1 dl], hakkede tomater, kjøttbuljong og Tex-Mex. La putre under lokk i 12-14 min.
I mellomtiden, skjær vårløk i tynne skiver.
Halver avokado og fjern stein. Skrap ut innmaten med en skje, og skjær i 2 cm store biter. Krydre med en klype salt.
Bruk to gafler for å rive kjøttet i strimler.
Tilsett ketchup i stekepannen med pulled beef. La putre i 2-3 min, til gjennomvarmt.
Smak til med salt og en klype pepper.
Anrett potet og pulled beef-chili i skåler.
Topp med avokado, vårløk og revet grouda.