HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconTagliatelle Toscana
topBanner
Tagliatelle Toscana

Tagliatelle Toscana

med ovnsbakte grønnsaker og sprø pangrattato

Tags:Under 650 kcalVegetar
Allergener:SellerimelkEgggluten

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid35 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Grønnsaksbuljong

(InneholderSelleri)

1 stk

Rød paprika

½ stk

Squash

1 stk

Rødløk

2 stk

Hvitløk

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

1 pose

Basilikum

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholdergluten)

½ pakke

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

250 g

Tagliatelle

(InneholderEgg, glutenKan inneholdesoya, sennep, egg)

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

75 g

Creme fraiche

(Inneholdermelk)
Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier682.16 kcal
Energi (kj)2854.1572 kj
Fett18.993 g
Mettet fett10.4 g
Karbohydrater103.9752 g
Sukker18.7 g
Protein24.078 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Kok opp en kjele med saltet* vann*. Fjern frøene og skjær rød paprika i tynne skiver. Skjær squash [1/2 stk, 2P] i tynne halve skiver. Skjær rødløk i 1 cm store båter. Fordel paprika, squash og rødløk på et (eller to) stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Bak i ovnen i 15-20 min.

2

Kok pasta under omrøring i 2-3 min, til ‘al dente’. Spar på litt pastavann* [1 dl | 2 dl]. Hell av vannet og legg pasta i kjelen. Drypp over en skvett olivenolje*. TIPS: ‘Al dente’ betyr at pasta er gjennomkokt, men fremdeles med litt tyggemotstand i midten.

3

Finhakk hvitløk. Plukk basilikumblader og finhakk (spar noen blader til servering). 

4

Varm opp en stor skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Tilsett panko og finrevet ost og stek i 3 min, til gylden. Tilsett halvparten av hvitløken og stek i 1 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Overfør til en skål.

5

Varm opp enda skvett olivenolje* i samme stekepanne på middels høy varme. Tilsett Mamas favoritt og resterende hvitløk. Stek inntil velduftende, 30 sek. Tilsett hakkede tomater, pastavann*, grønnsaksbuljong og en stor klype pepper*. Senk til middels varme og la simre i 2-3 min. Rør inn creme fraiche [½ stk, 2P]. Skru av varmen og rør inn basilikum og pasta. TIPS: Tilsett litt mer pastavann hvis sausen er tørr.

6

Fordel pasta i dype tallerkener. Topp med ovnsbakte grønnsaker og pangrattato. Pynt med resterende basilikumblader.