Taco med vegetarstrimler og brunet ananas
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Taco med vegetarstrimler og brunet ananas

Taco med vegetarstrimler og brunet ananas

med pico de gallo og srirachamajones

Taco er en klassiker i norske hjem, men forandring fryder! Derfor lager vi vår taco med cajunkrydrede vegetarstrimler, brunet ananas, sprø kålsalat og en syrlig pico de gallo med tomat, rødløk, koriander og liemsaft. Tacoene serveres i myke tortillabrød og toppes med srirachamajones for gi retten et lite kick.

Tags:
Plantebasert
Vegetar
Allergener:
Soya
Hvete
Gluten
Sennep
Havre
Sulfitter
Selleri
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Rødløk

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

1 stk

Lime

1 stk

Gulrot

75 g

Rødkål

½ boks

Ananasringer

200 g

Vegansk kebab

(Inneholder Soya, Hvete, Gluten, Sennep, Havre)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sennep, Soya)

10 g

Sriracha

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

1 ss

Hvetemel (steg 4)

1 ss

Vann (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier987 kcal
Energi (kj)4131 kj
Fett56.2 g
Mettet fett55.8 g
Karbohydrater87.9 g
Sukker17 g
Protein28.9 g
Natrium868 mg

Redskaper

Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.

Finhakk rødløk, tomat og koriander.

Halver lime.

Riv gulrot grovt.

Hell væske av ananas og spar på laken. Tørk ananasringer med kjøkkenpapir.

Lag pico de gallo
2

Bland rødløk, tomat, koriander, limesaft, olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Bland slaw
3

Bland gulrot, rødkål, lake fra ananas [1/2 boks, 2P], olivenolje [1 ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Stek råvarer
4

Grovhakk ananas.

Varm opp en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek ananas i 1-2 min, eller til lett brunet. Legg over på en tallerken.

Bland vegansk kebab, hvetemel [1 ss | 2 ss], Ay Cajun-ba og grønnsaksbuljong i en mellomstor skål.

Varm opp en skvett olivenolje i samme stekepanne på middels høy varme.

Stek vegansk kebab i 3-4 min, eller til brunet.

Varm tortillabrød
5

I mellomtiden, varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.

Bland sriracha [1/2 pakke, 2P], majones og vann [1 ss | 2 ss] i en liten skål.

Server
6

Fyll tortillabrød med slaw, ananas, vegansk kebab og pico de gallo.

Topp med srirachamajones.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image