
Skjem bort middagsgjestene med ordentlig kosemat og disk opp med våre cajunkrydrede vegetarnuggets! Som tilbehør kan vi friste med en kremet rømme- og aiolidipp, smørvendte gressløkpoteter og en frisk maisslaw.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
200 g
Veganske Nuggets
(Inneholder: Havre, Hvete, Bygg, Gluten)
1 stk
Småpoteter, ferdigkokte
4 g
Ay Cajun-ba
(Inneholder: Sulfitter)
1 stk
Gressløk
75 ml
Rømme
(Inneholder: Melk)
40 g
Aioli
(Inneholder: Sennep, Egg)
1 stk
Mais
150 g
Spisskål, skåret
1 stk
Eple
1 stk
Citrus
¼ ts
Salt til slaw
½ ss
Smør til poteter
¼ ts
Salt til poteter

Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok potet under lokk i 3-5 min, eller til gjennomvarme.
Hell ut vannet og legg poteter tilbake i kjelen. Sett til side under lokk.

I mellomtiden, hell væske av mais.
Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Halver sitrusfrukt.
Bland mais, eple, spisskål, salt og en skvett sitrusfruktsaft i en stor skål.
Bland rømme og aioli i en liten skål.
Finhakk gressløk.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Krydre veganske nuggets med Ay Cajun-ba.
Stek nuggets i 2 min på hver side, eller til gylne og sprø.
Vend ferdigkokt potet med smør, salt og gressløk rett før servering.

Anrett nuggets, maisslaw og potet på tallerkener.
Topp med rømmedressing.