Skip to main content
Rask cajunkrydrede vegetarnuggets

Rask cajunkrydrede vegetarnuggets

med maisslaw og rømmedressing

Skjem bort middagsgjestene med ordentlig kosemat og disk opp med våre cajunkrydrede vegetarnuggets! Som tilbehør kan vi friste med en kremet rømme- og aiolidipp, smørvendte gressløkpoteter og en frisk maisslaw.

Tags:
Superrask
Allergener:
Havre
Hvete
Bygg
Gluten
Sulfitter
Melk
Sennep
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

200 g

Veganske Nuggets

(Inneholder: Havre, Hvete, Bygg, Gluten)

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder: Sulfitter)

1 stk

Gressløk

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

40 g

Aioli

(Inneholder: Sennep, Egg)

1 stk

Mais

150 g

Spisskål, skåret

1 stk

Eple

1 stk

Citrus

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til slaw

½ ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

Næringsinnhold

Kalorier755 kcal
Energi (kj)3159 kj
Fett29.9 g
Mettet fett7 g
Karbohydrater90.1 g
Sukker15.5 g
Fiber17.2 g
Protein22.2 g
Natrium0.6 mg
Potassium86.9 mg
Calcium4.5 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok potet under lokk i 3-5 min, eller til gjennomvarme.

Hell ut vannet og legg poteter tilbake i kjelen. Sett til side under lokk.

Bland maisslaw
2

I mellomtiden, hell væske av mais.

Halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Halver sitrusfrukt.

Bland mais, eple, spisskål, salt og en skvett sitrusfruktsaft i en stor skål.

Bland rømme og aioli i en liten skål.

Finhakk gressløk.

Stek veganske nuggets
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Krydre veganske nuggets med Ay Cajun-ba.

Stek nuggets i 2 min på hver side, eller til gylne og sprø.

Vend ferdigkokt potet med smør, salt og gressløk rett før servering.

Server
4

Anrett nuggets, maisslaw og potet på tallerkener.

Topp med rømmedressing.