topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Sprø BBQ-kylling

Sprø BBQ-kylling

med kålsalat & hvitløksdressing

Tags:
Barnevennlig
Allergener:
Gluten
Hvete
Sulfitter
Sennep
Melk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Eple

30 g

Panko paneringsmel

(Inneholder Gluten, Hvete)

60 g

BBQ-saus

(Inneholder Sulfitter, Sennep)

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

300 g

Kyllingbryst

40 g

Aioli

(Inneholder Sennep, Egg)

500 g

Poteter

75 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier674 kcal
Energi (kj)2820 kj
Fett21.27 g
Mettet fett4.7 g
Karbohydrater74.43 g
Sukker20 g
Protein45.64 g
Natrium0 mg

Framgangsmåte

Lag pommes frites
1

Sett ovnen på 220°C/200°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) til tynne pommes frites (1/2 cm tynne). Legg de på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt* og pepper*, og drypp over olivenolje*. Bland godt. Stek poteter i ovnen i 25-30 min, eller til gyldne.

Paner kylling
2

Bland panko med en klype salt* og pepper* i en skål. Pisk egg* [1 stk I 2 stk] i en ny skål. Dypp kylling først i egg*, deretter i panko. Legg forsiktig press på for et jevnt lag.

Stek kylling
3

Dekk bunnen til en stor stekepanne med olivenolje* og varm opp til middels høy varme. Stek kylling i 3-4 min på hver side. Overfør til en tallerken med papir på. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

Bland kålsalat
4

Skjær eple i tynne skiver. Bland strimlet salat [1/2 pakke, 2P], eple, en skvett olivenolje* og en klype salt* og pepper* i en skål. 

Lag hvitløksdressing
5

Bland aioli og rømme [1/2 boks, 2P]. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Server
6

Fordel sprø kylling, salat og pommes frites på tallerkener. Serveres med hvitløksrømme på siden.