Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
100 g
Gresk salatost
(Inneholder: Melk)
30 g
Panko paneringsmel
(Inneholder: Gluten, Hvete)
150 g
Reddiker
½ stk
Hvitløk
½ stk
Sitron
300 g
Svin ytrefilet
1 stk
Salat
20 g
Solsikkefrø
1 pose
Bladpersille
1 stk
Egg (steg 4)
2 ss
Olivenolje (steg 2)
Riv sitronskall [½ stk, 2P] og skjær sitron i båter. Finhakk persille og hvitløk [½ stk, 2P].
Bland sitronskall, persille, hvitløk, solsikkefrø, en skvett sitronsaft og olivenolje* [2 ss | 4 ss] i en skål. Sett til side.
Brekk hjertesalat i store stykker. Skjær redikker i fire deler. Forden på en tallerken og topp med smuldret salatost. Drypp med en skvett olivenolje* og krydre med salt* og pepper*.
Pisk egg* [1 stk | 2 stk] i en dyp tallerken. Hell panko i en annen dyp tallerken. Vend svinekjøtt i egg og deretter i panko. Sett til side på en tallerken. TIPS: Egg kan erstattes med 2 ss melk*.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek schnitzler i 2 min på hver side, eller inntil gylne og gjennomstekte. TIPS: Tilsett ekstra olivenolje* i pannen ved behov, så kjøttet ikke setter seg fast. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. VIKTIG: Schnitzlene er ferdige når kjøttet er gjennomstekt og uten antydning av rødt.
Anrett schnitzler med reddiksalat på tallerkener. Drypp med nordisk salsa verde.