Rigatoni i ost- og paprikasaus
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rigatoni i ost- og paprikasaus

Rigatoni i ost- og paprikasaus

med miso og fersk persille

Denne pastadrømmen kommer til å mette alle magene i familien, og i tillegg er den ferdig før dere vet ordet av det! Mens pastaen koker steker vi paprika og løk som senere skal godgjøre seg i en fyldig saus med miso, fløte og ost. Det er bare å glede seg!

Tags:
Rask
Barnevennlig
Vegetar
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Selleri
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pakke

Rigatoni

(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)

1 stk

Paprika

100 g

Revet gouda

(Inneholder Melk)

4 g

Røkt paprikapulver

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder Selleri)

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

15 g

Misopasta

(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)

60 g

Spinat

(Kan inneholde Selleri)

1 stk

Hvitløk

1 stk

Løk

1 pose

Bladpersille

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier758 kcal
Energi (kj)3170 kj
Fett34.6 g
Mettet fett19.7 g
Karbohydrater77.9 g
Sukker13.6 g
Protein28.9 g
Natrium408.2 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp saltet vann i en stor kjele.

Kok rigatoni i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] i en kopp og hell av resten.

TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.

TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Forbered råvarer
2

I mellomtiden, skjær paprika i 1 cm strimler. 

Skjær løk i tynne, halve skiver.

Finhakk eller press hvitløk.

Skyll spinat.

Stek grønnsaker og lag saus
3

Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek paprika, løk, hvitløk og røkt paprikapulver i 3-4 min, eller til mykt og velduftende.

Tilsett grønnsaksbuljong, misopasta [1/2 pose, 2P], matfløte [1/2 pakke, 2P], gouda og pastavann [1,5 dl | 3 dl]. Kok i 2-3 min, eller til gjennomvarmet.

Krydre med en klype salt og pepper.

Bland inn ferdig pasta og spinat.

TIPS: Tilsett litt mer pastavann om sausen føles for tykk.

Server
4

Anrett pasta i skåler.

Pynt med revet persilleblad.