Denne pastadrømmen kommer til å mette alle magene i familien, og i tillegg er den ferdig før dere vet ordet av det! Mens pastaen koker steker vi paprika og løk som senere skal godgjøre seg i en fyldig saus med miso, fløte og ost. Det er bare å glede seg!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pakke
Rigatoni
(Inneholder Hvete, Gluten Kan inneholde Soya)
1 stk
Paprika
100 g
Revet gouda
(Inneholder Melk)
4 g
Røkt paprikapulver
4 g
Grønnsaksbuljong
(Inneholder Selleri)
150 ml
Matfløte
(Inneholder Melk)
15 g
Misopasta
(Inneholder Hvete, Soya, Gluten)
60 g
Spinat
(Kan inneholde Selleri)
1 stk
Hvitløk
1 stk
Løk
1 pose
Bladpersille
½ ss
Olivenolje (steg 3)
Kok opp saltet vann i en stor kjele.
Kok rigatoni i 11-12 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann [2 dl | 4 dl] i en kopp og hell av resten.
TIPS: Kokevannet bør være like salt som sjøvann.
TIPS: 'Al dente' betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, skjær paprika i 1 cm strimler.
Skjær løk i tynne, halve skiver.
Finhakk eller press hvitløk.
Skyll spinat.
Varm opp olivenolje [1/2 ss | 1 ss] i en stor stekepanne på middels høy varme.
Stek paprika, løk, hvitløk og røkt paprikapulver i 3-4 min, eller til mykt og velduftende.
Tilsett grønnsaksbuljong, misopasta [1/2 pose, 2P], matfløte [1/2 pakke, 2P], gouda og pastavann [1,5 dl | 3 dl]. Kok i 2-3 min, eller til gjennomvarmet.
Krydre med en klype salt og pepper.
Bland inn ferdig pasta og spinat.
TIPS: Tilsett litt mer pastavann om sausen føles for tykk.
Anrett pasta i skåler.
Pynt med revet persilleblad.