Skip to main content
Rask misopasta med kjøttdeig
Rask misopasta med kjøttdeig

Rask misopasta med kjøttdeig

med sopp og vårløk

Får vi friste med en lynrask smaksbombe? Vår misopasta med kjøttdeig står klar på kun 15 minutter! Brunet kjøttdeig får godgjøre seg i en misokrydret fløtesaus med sopp, før spaghettien vendes inn. Det hele serveres med et dryss vårløk.

Tags:
Superrask
Rask
Comfort Food
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

180 g

Spaghetti

(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)

200 g

Sjampinjong

1 stk

Hvitløk

1 stk

Vårløk

30 g

Misopasta

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

1 stk

Worcestersaus

(Inneholder: Soya)

4 g

Buljong

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

250 g

Kjøttdeig av storfe

Ikke inkludert i matkassen din

2 dl

Spart pastavann

¼ ts

Salt til kjøtt

Næringsinnhold

Kalorier783 kcal
Energi (kj)3277 kj
Fett33.2 g
Mettet fett16.6 g
Karbohydrater76.3 g
Sukker9.7 g
Protein43.4 g
Natrium442.1 mg

Framgangsmåte

Kok pasta
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann i en kopp og hell av resten. Legg spaghetti tilbake i kjelen.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Stek kjøttdeig
2

I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Finhakk eller press hvitløk.

Stek kjøttdeig, salt og hvitløk i 4-5 min, eller til brunet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Lag saus
3

I mellomtiden, skjær sopp og vårløk i tynne skiver.

Tilsett sopp, matfløte, pastavann, kyllingbuljong, misopasta og worcestersaus i stekepannen. La putre i 2-3 min.

Vend spaghetti i sausen.

Server
4

Anrett pasta og saus i skåler.

Garner med vårløk.