Får vi friste med en lynrask smaksbombe? Vår misopasta med kjøttdeig står klar på kun 15 minutter! Brunet kjøttdeig får godgjøre seg i en misokrydret fløtesaus med sopp, før spaghettien vendes inn. Det hele serveres med et dryss vårløk.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
180 g
Spaghetti
(Inneholder: Hvete, Gluten Kan inneholde spor av: Sennep, Soya)
200 g
Sjampinjong
1 stk
Hvitløk
1 stk
Vårløk
30 g
Misopasta
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
1 stk
Worcestersaus
(Inneholder: Soya)
4 g
Buljong
150 ml
Matfløte
(Inneholder: Melk)
250 g
Kjøttdeig av storfe
2 dl
Spart pastavann
¼ ts
Salt til kjøtt
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok spaghetti i 8-9 min, eller til 'al dente'.
Spar litt pastavann i en kopp og hell av resten. Legg spaghetti tilbake i kjelen.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.
TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.
I mellomtiden, varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Finhakk eller press hvitløk.
Stek kjøttdeig, salt og hvitløk i 4-5 min, eller til brunet.
VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.
I mellomtiden, skjær sopp og vårløk i tynne skiver.
Tilsett sopp, matfløte, pastavann, kyllingbuljong, misopasta og worcestersaus i stekepannen. La putre i 2-3 min.
Vend spaghetti i sausen.
Anrett pasta og saus i skåler.
Garner med vårløk.