Skip to main content
Rask burger-bowl med kjøttdeig
Rask burger-bowl med kjøttdeig

Rask burger-bowl med kjøttdeig

med jasminris og burgerdressing

Er du fysen på smaken av en burger, men har lyst på en lettere rett til middag? Vår burger-bowl med storfekjøtt gir det det beste av begge verdener. Storfekjøttet får godgjøre seg i en fyldig tomatsaus, før det serveres på luftig jasminris og toppes med gouda. Med en frisk avokadosalat og burgerdressing er retten komplett.

Tags:
Superrask
Rask
Hvetefri
Allergener:
Melk
Egg
Sennep
Selleri

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Jasminris

75 ml

Rømme

(Inneholder: Melk)

25 g

Majones

(Inneholder: Egg, Sennep)

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Sennep, Selleri)

150 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

1 stk

Sitron

250 g

Kjøttdeig av storfe

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder: Egg, Sennep)

35 g

Tomatpure

50 g

Revet gouda

(Inneholder: Melk)

1 stk

Avokado

1 stk

Sjalottløk

1 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann til ris

½ ts

Salt til ris

¼ ts

Salt til dressing

½ ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til kjøtt

1 ss

Vann til saus

1 ss

Ketchup til saus

1 ss

Olje til salat

¼ ts

Salt til salat

Næringsinnhold

Kalorier1040 kcal
Energi (kj)4349 kj
Fett58.8 g
Mettet fett20.8 g
Karbohydrater79 g
Sukker11.5 g
Fiber9.4 g
Protein41.4 g
Natrium251.5 mg
Calcium1.1 mg
Iron0.1 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en mellomstor kjele med vann.

Tilsett ris og salt. Senk til lav varme og la småkoke under lokk i 14 min. Ta kjelen av varmen.

I mellomtiden, bland majones, rømme, Hello Sunrise, salt og en klype pepper i en liten skål. Sett til side.

Lag kjøttsaus
2

Finhakk eller press hvitløk.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Stek kjøttdeig, Jorden Rundt og salt i 4-5 min, eller til brunet.

Tilsett hvitløk, tomatpure, vann og ketchup. La småkoke i 1 min, eller til noe tyknet.

VIKTIG: Kjøttdeigen er ferdig når den er uten antydninger av rødt.

Bland salat
3

I mellomtiden, halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje. Skjær i tynne skiver.

Skjær sjalottløk i tynne skiver.

Halver sitron.

Bland salatblanding, sjalottløk, avokado, en stor skvett sitronsaft, olivenolje, salt og en klype pepper i en mellomstor skål.

Server
4

Anrett ris, kjøttsaus og salat i skåler.

Topp kjøttsaus med gouda.

Server med burgerdressing.