Prosciutto- og geitostrigatoni
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Prosciutto- og geitostrigatoni

Prosciutto- og geitostrigatoni

med ferske tomater og spinat

Unn deg selv en herlig pastarett full av herlige ingredienser. Vi vender rigatoni og fersk spinat i en tomatbasert fløtesaus, og topper den med sprø prosciutto, kremet geitost og fersk basilikum.

Tags:
Rask
Allergener:
Melk
Selleri
Sennep
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Tomat

½ g

Hakkede tomater m. hvitløk & løk

150 ml

Matfløte

(Inneholder: Melk)

30 g

Spinat

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Selleri, Sennep)

180 g

Rigatoni

(Inneholder: Gluten, Hvete Kan inneholde spor av: Soya, Sennep)

50 g

Prosciutto

1 stk

Basilikum

4 g

Grønnsaksbuljong

(Inneholder: Selleri)

100 g

Geitost

(Inneholder: Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 dl

Spart pastavann

1 ss

Olje til saus

½ ts

Salt til saus

¼ ts

Sukker til saus

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier795 kcal
Energi (kj)3327 kj
Fett38.2 g
Mettet fett19.3 g
Karbohydrater80 g
Sukker13.8 g
Protein32.8 g
Natrium2638 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak prosciutto
1

Forvarm ovnen til 200°C/180°C (varmluft).

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Fordel prosciutto på et stekebrett med bakepapir og bak i ovnen i 8-10 min, eller til gylne og sprø.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, grovhakk tomat.

Skyll spinat.

Kok pasta
3

Kok pasta i 11-12 min, eller til 'al dente'.

Spar litt pastavann i en kopp og hell av resten. Legg pastaen tilbake i kjelen.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

TIPS: ‘Al dente’ betyr at pastaen er myk med litt tyggemotstand.

Lag saus
4

I mellomtiden, varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tilsett fersk tomat, Hello Sunrise, hakkede tomater, grønnsaksbuljong, matfløte, pastavann, salt og sukker. La småkoke i 3-4 min, eller til noe tyknet.

Tilsett pasta
5

I mellomtiden, grovhakk basilikum.

Smuldre prosciutto i mindre biter.

Vend pasta og spinat i sausen. Krydre med en klype salt og pepper.

TIPS: Tilsett en skvett vann hvis pastaen virker tørr.

Server
6

Anrett pasta i dype tallerkener.

Topp med geitost, basilikum og sprø prosiutto.