HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPaprikakrydret Torsk
topBanner
Paprikakrydret torsk

Paprikakrydret torsk

med sitronpoteter og nordisk salat

Vi krydrer torsken med vår smakfulle krydderblanding med paprika, og steker den til perfeksjon. Vi koker poteter og blander dem med sitron, vårløk og smør. Vi serverer paprikakrydret torsk og sitronpoteter med en nordisk salat med eple, gulrot og kål.

Tags:Under 650 kcalRask
Allergener:FiskEggMelk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

250 g

Torsk

(InneholderFisk)

4 g

Mamas Favoritt

(InneholderEgg)

500 g

Poteter

½ stk

Sitron

1 pose

Gressløk

1 stk

Gulrot

1 stk

Eple

75 g

Spisskål, skåret

½ pakke

Rømme

(InneholderMelk)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Smør (steg 5)

1 ss

Olivenolje (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier557 kcal
Energi (kj)2329 kj
Fett20.57 g
Mettet fett7.9 g
Karbohydrater57.52 g
Sukker14.2 g
Protein31.78 g
Natrium0.1 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med saltet* vann*. Kok poteter i 12-15 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv.

2

Finhakk gressløk. Riv en klype sitronskall og del sitron i to. Fjern kjernen og skjær eple i tynne skiver. Skrell gulrot (uskrellet) til lange bånd med en potetskreller. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

3

Bland olivenolje* [1 ss | 2 ss], en stor skvett sitronsaft og en klype salt* og pepper* i en skål. Bland inn epleskiver, gulrotbånd og spisskål [½ pakke, 2P].

4

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Klapp fisk tørr med kjøkkenpapir. Krydre med Mamas Favoritt og en klype salt* og pepper* på hver side. Stek fisk i 2-3 min på hver side. TIPS: Fisken er ferdig når kjøttet er melkehvitt og matt.

5

Hell vannet av kjelen med poteter. Tilsett smør* [1 ss | 2 ss], gressløk og sitronskall (spar litt til pynt). Krydre med en klype salt* og pepper*.

6

Anrett fisk på tallerkener med sitronpoteter og salat. Legg en klatt rømme ved siden av. Strø resterende dill over rømme.