HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconPannestekt Biff Og Bearnaiseaioli
topBanner
Pannestekt biff og bearnaiseaioli

Pannestekt biff og bearnaiseaioli

med ovnsbakte rosmarinpoteter og grønne bønner

Premium

Her byr vi på en luksusrett som er perfekt til en festlig lørdag. Vi steker biff av Angus ytrefilet til den blir mør og god. Tilbehøret i dag er hjemmelaget bearnaiseaioli, grønne bønner med hvitløk og ovnsbakte poteter krydret med rosmarin.

Allergener:SennepEgg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

500 g

Poteter

1 stk

Sjalottløk

½ stk

Rosmarin

2 stk

Hvitløk

1 pose

Estragon

150 g

Grønne bønner

80 g

Aioli

(InneholderSennep, Egg)

300 g

Ytrefilet av storfe

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt (steg 1)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier786 kcal
Energi (kj)3287 kj
Fett48.12 g
Mettet fett11.7 g
Karbohydrater51.6 g
Sukker6.6 g
Protein40.92 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Ta kjøtt ut av kjøleskapet og krydre med salt* [¼ ts | ½ ts] på hver side. Grovhakk rosmarin [½ stk, 2P]. Skjær poteter (uskrellet) i tynne staver. Fordel poteter på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje* og strø rosmarin over. Krydre med en klype salt* og pepper*. Bland godt. Stek i ovnen i 25-30 min.

2

Finhakk estragon. Finhakk sjalottløk. Press eller finhakk hvitløk. Skjær endene av grønne bønner.

3

Bland aioli, estragon og sjalottløk i en skål. Smak til med en klype salt* og pepper*.

4

Når potetene har 10 min igjen, varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på høy varme. Brun kjøtt i 1 min på hver side. Senk til middels høy varme og stek videre i 1-2 min på hver side for medium-rå. Overfør til en tallerken og dekk til med folie. TIPS: Stek kjøtt i ytterligere 1-2 min for gjennomstekt.

5

Varm opp en skvett olivenolje* i en annen stekepanne på middels høy varme. Stek bønner i 2 min. Krydre med en klype salt* og pepper*. Tilsett hvitløk og stek i ytterligere 1 min.

6

Anrett kjøtt, rosmarinpoteter og hvitløksbønner på tallerkener. Topp med bearnaiseaioli.