Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Middelhavsdrøm
1 stk
Sitron
250 g
Brokkoli
300 g
Kyllingbryst
20 g
Finrevet ost
10 g
Sesamfrø
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
500 g
Poteter
Sett ovnen på 240°C/220°C varmluft. Skjær poteter (uskrellet) i 2 cm store biter.
Fordel poteter på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*, strø over sesamfrø og drypp over en skvett olivenolje*. Bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min.
Skjær brokkoli i store buketter (med stilk). Del sitron i to. Bland kylling med en skvett olivenolje*, middelhavsdrøm, en klype salt* og pepper* i en skål.
Ta ut stekebrettet med potetene etter 15 min. Plasser kylling på den ene siden av stekebrettet. Fordel brokkoli på den andre siden, og bland med en skvett olivenolje*, en klype salt* og pepper*. Legg sitron på stekebrettet med skjæreflaten opp. Sett stekebrettet inn i øverste hylle og stek i 12 min. TIPS (4P): Bruk to stekebrett hvis nødvendig.
Strø finrevet ost over kyllingen. Sett stekebrettet inn i øverste hylle og stek i 3-4 min, til osten har smeltet. VIKTIG: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Server grønnsaker på den ene siden av tallerkenen med kylling og sitron på den andre siden. Drypp over aioli.