HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconNuddelsalat
topBanner
Nuddelsalat

Nuddelsalat

med kylling og asiatisk dressing

Tags:RaskSterk
Allergener:glutenSoyaNøtterSesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(Inneholdergluten, Soya)

1 stk

Agurk

2 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

½ stk

Chili

20 g

Cashewnøtter

(InneholderNøtter)

300 g

Strimlet kyllingbryst

20 g

Sriracha

150 g

Fullkornsnudler

(Inneholdergluten)

40 g

Asiatisk dressing

(Inneholdergluten, Soya, Sesam)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 5)

½ ts

Sukker (steg 3)

1 ss

Vann (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier681.2125 kcal
Energi (kj)2850.1934 kj
Fett18.6791 g
Mettet fett2.9 g
Karbohydrater75.145 g
Sukker18.2 g
Protein49.915 g
Natrium0.8 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en mellomstor kjele med saltet* vann*. Riv gulrot. Grovhakk agurk. Rens vårløk og skjær i tynne skiver. Halver chili [1/2 stk, 2P], ta ut frøene og skjær i tynne skiver. Grovhakk cashewnøtter.

2

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne ved middels høy varme.

Stek kyllingstrimler i 4-5 min under omrøring. Krydre med en klype salt*.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

3

Bland soyasaus, sriracha, vann* [1 ss | 2 ss], sukker* [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt* i en liten skål.

Tilsett srirachasaus til kyllingen og stek i ytterligere 2-3 min.

4

Kok nudler i 1-2 min, til “al dente”. Hell av vannet og skyll nudlene under kaldt vann*.

5

Bland nudler, gulrot, agurk, vårløk (spar litt til pynt), asiatisk dressing, olivenolje [1 ss | 2 ss] og chili (spar litt til pynt) i en stor skål. Smak til med salt* og pepper*.

TIPS: Smak deg til med chili - det er sterkt!

6

Fordel nuddelsalat og kylling i dype tallerkener. 

Hell over saus.

Topp med vårløk, chili og cashewnøtter.