Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
25 ml
Soyasaus
1 stk
Agurk
2 stk
Gulrot
1 stk
Vårløk
½ stk
Rød chili
20 g
Cashewnøtter
300 g
Strimlet kyllingbryst
20 g
Sriracha
150 g
Fullkornsnudler
40 g
Asiatisk dressing
1 ss
Olivenolje (steg 5)
½ ts
Sukker (steg 3)
1 ss
Vann (steg 3)
Kok opp en mellomstor kjele med saltet* vann*. Riv gulrot. Grovhakk agurk. Rens vårløk og skjær i tynne skiver. Halver chili [1/2 stk, 2P], ta ut frøene og skjær i tynne skiver. Grovhakk cashewnøtter.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne ved middels høy varme.
Stek kyllingstrimler i 4-5 min under omrøring. Krydre med en klype salt*.
TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.
Bland soyasaus, sriracha, vann* [1 ss | 2 ss], sukker* [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt* i en liten skål.
Tilsett srirachasaus til kyllingen og stek i ytterligere 2-3 min.
Kok nudler i 1-2 min, til “al dente”. Hell av vannet og skyll nudlene under kaldt vann*.
Bland nudler, gulrot, agurk, vårløk (spar litt til pynt), asiatisk dressing, olivenolje [1 ss | 2 ss] og chili (spar litt til pynt) i en stor skål. Smak til med salt* og pepper*.
TIPS: Smak deg til med chili - det er sterkt!
Fordel nuddelsalat og kylling i dype tallerkener.
Hell over saus.
Topp med vårløk, chili og cashewnøtter.