topBanner
Nuddelsalat

Nuddelsalat

med kylling og asiatisk dressing

I dag lager vi en spennende rett som består av kylling stekt med sriracha. Til den smakfulle kyllingen serveres en sprø nuddelsalat med gulrot, agurk, vårløk og asiatisk dressing, som vi topper med chili og cashewnøtter.

Tags:Rask
Allergener:HveteSoyaNøtterSesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener.

Forberedelsestid15 minutes
15 minutes
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

25 ml

Soyasaus

(InneholderHvete, Soya)

1 stk

Agurk

2 stk

Gulrot

1 stk

Vårløk

½ stk

Chili

20 g

Cashewnøtter

(InneholderNøtter)

300 g

Strimlet kyllingbryst

20 g

Sriracha

150 g

Fullkornsnudler

(InneholderHvete)

40 g

Asiatisk dressing

(InneholderHvete, Soya, Sesam)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje* (steg 5)

½ ts

Sukker* (steg 3)

1 ss

Vann* (steg 3)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Energi (kj)2850 kj
Kalorier681 kcal
Fett18.68 g
Mettet fett2.91 g
Karbohydrater74.99 g
Sukker18.06 g
Protein49.99 g
Natrium4.108 mg
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
download icondownload icon
1

Kok opp en mellomstor kjele med saltet vann. Riv gulrot. Grovhakk agurk. Rens vårløk og skjær i tynne skiver. Halver chili [1/2 stk, 2P], ta ut frøene og skjær i tynne skiver. Grovhakk cashewnøtter.

2

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne ved middels høy varme. Stek kyllingstrimler i 4-5 min under omrøring. Krydre med en klype salt.

TIPS: Kyllingen er ferdig når kjøttet er hvitt og uten antydninger av rødt.

3

Bland soyasaus, sriracha, vann [1 ss | 2 ss], sukker [1/2 ts | 1 ts] og en klype salt* i en liten skål. Tilsett srirachasaus til kyllingen og stek i ytterligere 2-3 min.

4

Kok nudler i 1-2 min, til “al dente”. Hell av vannet og skyll nudlene under kaldt vann*.

5

Bland nudler, gulrot, agurk, vårløk (spar litt til pynt), asiatisk dressing, olivenolje [1 ss | 2 ss] og chili (spar litt til pynt) i en stor skål. Smak til med salt og pepper.

TIPS: Smak deg til med chili - det er sterkt!

6

Fordel nuddelsalat og kylling i dype tallerkener. Hell over saus. Topp med vårløk, chili og cashewnøtter.