Skip to main content
Miso-ramen med biff

Miso-ramen med biff

med chiliolje, mais og pak choi

Bli med på en kulinarisk reise til Japan med vår Miso-ramen toppet med biffskiver. Den herlige nudelsuppen omfavner essensen av det japanske kjøkkenet, og kombinerer dristige smaker med aromatiske krydder.

Tags:
Melkefri
Comfort Food
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
30 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

300 g

Storfe mørbrad

2 stk

Vårløk

150 g

Mie-nudler

(Inneholder: Hvete, Gluten)

1 stk

Hvitløk

60 g

Misopasta

(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya)

1 g

Chiliflak

4 g

Buljong

40 ml

Soyasaus

2 ts

Ingefær

12 ml

Hvitvinseddik

(Inneholder: Sulfitter)

1 stk

Pak choi

1 stk

Mais

1 stk

Sprøstekt løk

(Inneholder: Hvete, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

2 ss

Olje til chiliolje

¼ ts

Salt til chiliolje

1 ss

Olje til steking

1 ts

Sukker til suppe

7 dl

Vann til suppe

Næringsinnhold

Kalorier871 kcal
Energi (kj)3645 kj
Fett35.5 g
Mettet fett8.6 g
Karbohydrater83.8 g
Sukker17 g
Fiber4.4 g
Protein51.1 g
Natrium1577.2 mg
Potassium230 mg
Calcium54.3 mg
Iron0.6 mg

Framgangsmåte

Kok nudler
1

Ta kjøtt ut av kjøleskapet så det blir romtemperert.

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok nudler i 4-6 min, eller til myknet.

Hell ut vannet og skyll nudler under kaldt vann i en sil.

TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

Bland chiliolje
2

I mellomtiden, hell væske av mais.

Grovhakk pak choi.

Finhakk ingefær.

Finhakk eller press hvitløk.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Bland hvitløk, chiliflak, olivenolje og salt i en liten skål.

TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Stek kjøtt
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme. 

Stek biff i 1 min på hver side, eller til brunet. Senk til middels varme og stek videre i 1-2 min for medium-rare. 

Pakk inn i folie og la hvile til servering. Kjøttet vil fortsette å steke mens det hviler. 

TIPS: Stek i ytterligere 1-2 min for godt stekt.

Kok ramenkraft
4

I mellomtiden, varm opp olivenolje i samme kjele på middels høy varme.

Stek ingefær og pak choi i 1-2 min.

Tilsett mais, vann, buljong, misopasta, soyasaus, hvitvinseddik og sukker, og kok opp.

Senk til middels varme og la småkoke under lokk i 2-3 min.

Tilsett nudler
5

Tilsett nudler i kraften.

Skjær kjøtt i tynne skiver rett før servering.

Server
6

Anrett nudler og suppe i skåler.

Topp med kjøtt, vårløk, sprøstekt løk og chiliolje.