
Bli med på en kulinarisk reise til Japan med vår Miso-ramen toppet med biffskiver. Den herlige nudelsuppen omfavner essensen av det japanske kjøkkenet, og kombinerer dristige smaker med aromatiske krydder.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
300 g
Storfe mørbrad
2 stk
Vårløk
150 g
Mie-nudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
1 stk
Hvitløk
60 g
Misopasta
(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya)
1 g
Chiliflak
4 g
Buljong
40 ml
Soyasaus
2 ts
Ingefær
12 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder: Sulfitter)
1 stk
Pak choi
1 stk
Mais
1 stk
Sprøstekt løk
(Inneholder: Hvete, Gluten)
¼ ts
Salt til kjøtt
2 ss
Olje til chiliolje
¼ ts
Salt til chiliolje
1 ss
Olje til steking
1 ts
Sukker til suppe
7 dl
Vann til suppe

Ta kjøtt ut av kjøleskapet så det blir romtemperert.
Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok nudler i 4-6 min, eller til myknet.
Hell ut vannet og skyll nudler under kaldt vann i en sil.
TIPS: Kokevannet skal være like salt som sjøvann.

I mellomtiden, hell væske av mais.
Grovhakk pak choi.
Finhakk ingefær.
Finhakk eller press hvitløk.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Bland hvitløk, chiliflak, olivenolje og salt i en liten skål.
TIPS: Tilsett chiliflak etter smak - det er sterkt.

Varm opp en skvett olivenolje i en stekepanne på høy varme.
Stek biff i 1 min på hver side, eller til brunet. Senk til middels varme og stek videre i 1-2 min for medium-rare.
Pakk inn i folie og la hvile til servering. Kjøttet vil fortsette å steke mens det hviler.
TIPS: Stek i ytterligere 1-2 min for godt stekt.

I mellomtiden, varm opp olivenolje i samme kjele på middels høy varme.
Stek ingefær og pak choi i 1-2 min.
Tilsett mais, vann, buljong, misopasta, soyasaus, hvitvinseddik og sukker, og kok opp.
Senk til middels varme og la småkoke under lokk i 2-3 min.

Tilsett nudler i kraften.
Skjær kjøtt i tynne skiver rett før servering.

Anrett nudler og suppe i skåler.
Topp med kjøtt, vårløk, sprøstekt løk og chiliolje.