topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Meksikansk halloumibowl

Meksikansk halloumibowl

med mais- og tomatris og sterk kålsalat

Den kulinariske reisen går i dag til Mexico, og her kan vi by på mange krydrede og lekre ingredienser! Vi steker halloumi med vår fantastiske krydderblanding, Tex-Mex, som tar smaken til nye høyder. Vi serverer halloumi med fyldig og fargerik maisris med tomat og lime, og en sterk kålsalat med koriander og jalapeños.

Tags:
Rask
Vegetar
Sterk
Allergener:
Egg
Sennep
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

4 g

Jorda Rundt

(Inneholder Egg, Sennep)

150 g

Basmatiris

200 g

Halloumi

5 g

Tex-Mex

150 g

Spisskål, skåret

1 pose

Koriander

1 stk

Jalapeno

1 boks

Mais

2 stk

Tomat

1 stk

Lime

½ pakke

Rømme

(Inneholder Melk)

Ikke inkludert i matkassen din

3 dl

Vann (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 1)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier777 kcal
Energi (kj)3251 kj
Fett32.15 g
Mettet fett19 g
Karbohydrater78.78 g
Sukker12.2 g
Protein35.5 g
Natrium0 mg

Stekepanne
Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp en kjele med vann* [3 dl | 6 dl]. Tilsett ris, Jorda Rundt og salt* [1/4 ts | 1/2 ts], rør rundt og kok under lokk på middels lav varme i 10 min. Ta kjelen av varmen og la hvile under lokk i 10 min, eller til vannet er absorbert. TIPS: Risen skal dampes, så ikke fjern lokket!

Stek halloumi
2

Skjær halloumi i 2 cm skiver (3 per pers.) og krydre med Tex-Mex. Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek halloumi i 5-6 min, vend jevnlig.

Lag kålsalat
3

Del jalapeño i to, fjern frøene og finhakk halvparten. Skjær den andre halvparten i tynne skiver. Grovhakk koriander. Bland spisskål og salt* [1/4 ts | 1/2 ts] i en skål. Masser spisskålen i 30 sek. med hendene, til mør. Rør inn hakket jalapeño og halvparten av korianderen. TIPS: Server jalapeños ved siden av hvis du ikke liker sterk mat.

Forbered grønnsaker
4

Riv en stor klype limeskall og skjær lime i båter. Skjær tomat i 1 cm biter. Hell væsken av mais.

Bland ris og grønnsaker
5

Bland ferdig ris med mais, tomat, limeskall og en stor skvett limesaft.

Server
6

Anrett ris, halloumi og kålsalat i dype tallerkener. Server rømme, resterende limebåter og jalapeñoskiver ved siden av. Pynt med resterende koriander.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image