Våre matkasserHjelpGavekort
Kremet prosciuttopasta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet prosciuttopasta

Kremet prosciuttopasta

med grønn ruccolasalat og gresskarkjerner

Elsker du pasta? Overrask familien med denne smakfulle og innovative pastaretten! Vi lager en kremet saus med prosciutto, hvitløk, tomat, persille, ost og creme fraiche. Vi blander spaghettien med sausen rett i stekepannen, og serverer en grønn ruccolasalat med agurk, sennep og gresskarkjerner ved siden av.

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Melk
Egg
Sulfitter
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 pose

Kruspersille

50 g

Prosciutto

2 stk

Tomat

1 stk

Hvitløk

1 stk

Agurk

1 pakke

Spaghetti

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

4 g

Kyllingbuljong

20 g

Finrevet ost

(Inneholder Melk, Egg)

40 g

Ruccola

20 g

Honning- og sennepsdressing

(Inneholder Sulfitter, Egg, Sennep)

1 pakke

Gresskarkjerner

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier821 kcal
Energi (kj)3434 kj
Fett27.7 g
Mettet fett12.5 g
Karbohydrater105.9 g
Sukker11.6 g
Protein34.3 g
Natrium392 mg

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered grønnsaker
1

Kok opp en stor kjele med saltet* vann*. Grovhakk prosciutto, tomat og persille. Press eller finhakk hvitløk. Del agurk i to, fjern kjernen og skrell i lange bånd med en potetskreller. TIPS: Vannet skal være like salt som sjøvann.

Kok pasta
2

Kok pasta i 8-9 min, eller til ‘al dente’. Spar litt pastavann [1 dl | 2 dl] og hell av resten. Tilsett eventuelt en skvett olivenolje* i kjelen med pasta. TIPS: ‘Al dente* betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand i midten.

Stek prosciutto og hvitløk
3

Varm opp en tørr stekepanne på middels høy varme. Stek prosciutto i 1-2 min, til gyllen. Tilsett hvitløk og stek i 30 sek.

Lag saus
4

Senk til middels varme og tilsett creme fraiche [1/2 pakke, 2P], pastavann, tomat, persille (spar litt til pynt), kyllingbuljong, halvparten av finrevet ost og en klype pepper*. La putre i 3-4 min.

Bland inn pasta
5

Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann*. Bland agurk, ruccola og honning- og sennepsdressing i en stor skål. Bland ferdigkokt pasta i stekepannen med saus. Smak til med salt* og pepper*. TIPS: Server dressingen ved siden av hvis barna ikke liker sennep.

Server
6

Anrett pasta i dype tallerkener. Topp med resterende finrevet ost og pynt med resterende persille. Server med ruccolasalat ved siden av toppet med gresskarkjerner.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image