1 stk
Hvitløk
270 g
Farfalle
(InneholderglutenKan inneholdesoya)½ pose
Basilikum
150 ml
Matfløte
(Inneholdermelk)1 stk
Rød paprika
4 g
Kjøttbuljong
1 stk
Frankfurter m. ost
(Inneholdermelk, Soya)½ boks
Finrevet ost
(Inneholdermelk, Egg)1 g
Tomat
1 stk
Tomatpure
Chiliflak
Rødløk
Kok opp lettsaltet vann* i en stor gryte. Skjær paprika i 2 cm tykke terninger. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Grovhakk tomat. Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk ostepølse.
Tilsett pasta i gryten med kokende vann. Kok i 12-13 min eller til ‘al dente’. Ta vare på litt av pastavannet [½ dl | 1 dl] og hell resten av vannet fra.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek pølse, rødløk og paprika i 4-5 min. Tilsett hvitløk, tomat og tomatpuré [1/2 stk, 2P] og la simre i 1 min.
Tilsett oksebuljong, pastavann, matfløte [1/2 pakke, 2P] og en klype salt* og pepper*. La simre i 2-3 min eller til sausen begynner å tykne.
Finhakk basilikum. Ta stekepannen av varmen. Tilsett pasta og ricotta [1/2 pakke, 2P] i stekepannen og bland godt. Smak til med salt* og pepper*.
Anrett pasta i dype tallerkener. Dryss over med revet ost, basilikum og en klype chiliflak (hvis ønskelig).