Kremet farfalle
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kremet farfalle

Kremet farfalle

med ostepølse og basilikum

Tags:
Rask
Barnevennlig
Allergener:
Melk

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Hvitløk

1 pakke

Farfalle

½ pose

Basilikum

150 ml

Matfløte

(Inneholder Melk)

1 stk

Paprika

4 g

Kjøttbuljong

340 g

Frankfurter m. ost

20 g

Finrevet ost

1 stk

Tomat

½ boks

Tomatpure

1 g

Chiliflak

1 stk

Rødløk

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier703 kcal
Energi (kj)2942 kj
Fett16.4 g
Mettet fett9 g
Karbohydrater111.4 g
Sukker18.6 g
Protein23.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Forbered råvarer
1

Kok opp lettsaltet vann* i en stor gryte. Skjær paprika i 2 cm tykke terninger. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Grovhakk tomat. Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk ostepølse.

Kok pasta
2

Tilsett pasta i gryten med kokende vann. Kok i 12-13 min eller til ‘al dente’. Ta vare på litt av pastavannet [½ dl | 1 dl] og hell resten av vannet fra.

Stek pølse
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek pølse, rødløk og paprika i 4-5 min. Tilsett hvitløk, tomat og tomatpuré [1/2 stk, 2P] og la simre i 1 min.

Lag saus
4

Tilsett oksebuljong, pastavann, matfløte [1/2 pakke, 2P] og en klype salt* og pepper*. La simre i 2-3 min eller til sausen begynner å tykne.

Tilsett pasta
5

Finhakk basilikum. Ta stekepannen av varmen. Tilsett pasta og ricotta [1/2 pakke, 2P] i stekepannen og bland godt. Smak til med salt* og pepper*.

Servér
6

Anrett pasta i dype tallerkener. Dryss over med revet ost, basilikum og en klype chiliflak (hvis ønskelig).