Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 stk
Hvitløk
1 pakke
Farfalle
½ pose
Basilikum
150 ml
Matfløte
1 stk
Paprika
4 g
Kjøttbuljong
340 g
Frankfurter m. ost
20 g
Finrevet ost
1 stk
Tomat
½ boks
Tomatpure
1 g
Chiliflak
1 stk
Rødløk
Kok opp lettsaltet vann* i en stor gryte. Skjær paprika i 2 cm tykke terninger. Skjær rødløk i tynne halve skiver. Grovhakk tomat. Press eller finhakk hvitløk. Grovhakk ostepølse.
Tilsett pasta i gryten med kokende vann. Kok i 12-13 min eller til ‘al dente’. Ta vare på litt av pastavannet [½ dl | 1 dl] og hell resten av vannet fra.
Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek pølse, rødløk og paprika i 4-5 min. Tilsett hvitløk, tomat og tomatpuré [1/2 stk, 2P] og la simre i 1 min.
Tilsett oksebuljong, pastavann, matfløte [1/2 pakke, 2P] og en klype salt* og pepper*. La simre i 2-3 min eller til sausen begynner å tykne.
Finhakk basilikum. Ta stekepannen av varmen. Tilsett pasta og ricotta [1/2 pakke, 2P] i stekepannen og bland godt. Smak til med salt* og pepper*.
Anrett pasta i dype tallerkener. Dryss over med revet ost, basilikum og en klype chiliflak (hvis ønskelig).