
Konfiterte andelår er utrolig møre og smakfulle, og våre er allerede ferdig konfitert, så du trenger bare å steke dem sprø og gylne i ovnen. Tilbehøret er en frisk og smakfull nudelwok med pak choi og en god saus med hoisin og soyasaus. Rødkål syltet med sitrusfrukt og et dryss vårløk gir en syrlig og frisk kontrast.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
430 g
Konfitert andelår sous vide
440 g
Udon nudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
1 stk
Pak choi
20 ml
Soyasaus
(Inneholder: Gluten, Soya)
60 g
Hoisinsaus
(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya, Sesam)
10 g
Sesamfrø
(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)
1 stk
Sitrusfrukt
1 stk
Vårløk
1 stk
Hvitløk
150 g
Rødkål
1 stk
Løk
10 ml
Sesamolje
(Inneholder: Sesam)
1 stk
Sprøstekt løk
(Inneholder: Hvete, Gluten)
¼ ts
Salt til kjøtt
¼ ts
Salt til sylting
½ ts
Sukker til sylting
1 ss
Vann til sylting
1 ss
Olje til steking
¼ ts
Salt til saus
1 dl
Vann til saus

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Plasser andelår med skinnsiden opp på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt.
Bak i ovnen i 30 min.

Halver sitrusfrukt.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Bland en skvett sitrusfruktsaft, sukker, vann og salt i en mellomstor skål.
Vend rødkål og vårløk i laken, og sett til side.

Finhakk pak choi.
Press eller finhakk hvitløk.
Skjær løk i 2 cm brede båter.

Varm opp olivenolje i en stor stekepakke på middels høy varme når det gjenstår 10 min av andelårets steketid.
Stek pak choi og løk i 2-3 min.
Tilsett hvitløk og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett hoisinsaus, soyasaus, sesamolje, salt og vann.

Tilsett nudler i stekepannen og stek videre i 1-2 min, eller til nudlene er gjennomvarme.

Anrett nudler og grønnsaker i dype tallerkener.
Topp med andelår, sesamfrø og sprøstekt løk.
Server med syltet rødkål og vårløk.