Skip to main content
Konfitert andelår og ferske udonnudler
Konfitert andelår og ferske udonnudler

Konfitert andelår og ferske udonnudler

med hoisinstekt pak choi og sitrussyltet rødkål

Konfiterte andelår er utrolig møre og smakfulle, og våre er allerede ferdig konfitert, så du trenger bare å steke dem sprø og gylne i ovnen. Tilbehøret er en frisk og smakfull nudelwok med pak choi og en god saus med hoisin og soyasaus. Rødkål syltet med sitrusfrukt og et dryss vårløk gir en syrlig og frisk kontrast.

Tags:
Melkefri
Comfort Food
Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Sesam

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
20 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

430 g

Konfitert andelår sous vide

440 g

Udon nudler

(Inneholder: Hvete, Gluten)

1 stk

Pak choi

20 ml

Soyasaus

(Inneholder: Gluten, Soya)

60 g

Hoisinsaus

(Inneholder: Hvete, Gluten, Soya, Sesam)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder: Sesam Kan inneholde spor av: Nødder, Peanøtter)

1 stk

Sitrusfrukt

1 stk

Vårløk

1 stk

Hvitløk

150 g

Rødkål

1 stk

Løk

10 ml

Sesamolje

(Inneholder: Sesam)

1 stk

Sprøstekt løk

(Inneholder: Hvete, Gluten)

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til kjøtt

¼ ts

Salt til sylting

½ ts

Sukker til sylting

1 ss

Vann til sylting

1 ss

Olje til steking

¼ ts

Salt til saus

1 dl

Vann til saus

Næringsinnhold

Kalorier1071 kcal
Energi (kj)4480 kj
Fett48.5 g
Mettet fett13.5 g
Karbohydrater89.8 g
Sukker19.7 g
Fiber12.7 g
Protein63.8 g
Natrium608 mg
Potassium268.3 mg
Calcium66.4 mg
Iron1 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak andelår
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Plasser andelår med skinnsiden opp på et stekebrett med bakepapir. Krydre med salt.

Bak i ovnen i 30 min.

Sylt kål og vårløk
2

Halver sitrusfrukt.

Skjær vårløk i tynne skiver.

Bland en skvett sitrusfruktsaft, sukker, vann og salt i en mellomstor skål.

Vend rødkål og vårløk i laken, og sett til side.

Forbered grønnsaker
3

Finhakk pak choi.

Press eller finhakk hvitløk.

Skjær løk i 2 cm brede båter.

Stek grønnsaker
4

Varm opp olivenolje i en stor stekepakke på middels høy varme når det gjenstår 10 min av andelårets steketid.

Stek pak choi og løk i 2-3 min.

Tilsett hvitløk og stek videre i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett hoisinsaus, soyasaus, sesamolje, salt og vann.

Tilsett nudler
5

Tilsett nudler i stekepannen og stek videre i 1-2 min, eller til nudlene er gjennomvarme.

Server
6

Anrett nudler og grønnsaker i dype tallerkener.

Topp med andelår, sesamfrø og sprøstekt løk.

Server med syltet rødkål og vårløk.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image