Pizza slår aldri feil! I dag kombinerer vi flotte farger og intense smaker i form av rødbete, sjampinjong og pesto. Med frisk ruccola som topping, balanserer vi smakspaletten og lover at selv de kresne vil be om et pizzastykke til.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Rødbete
200 g
Sjampinjong
1 stk
Pizzadeig
½ pakke
Creme fraiche
60 g
Grønn pesto
40 g
Ruccola
100 g
Gresk salatost
Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skrell og skjær rødbete i 1 cm store terninger. Varm opp en stekepanne på høy varme, og tilsett en skvett olivenolje* og rødbeter når pannen er varm. Stek i 4-5 min.
Skjær sjampinjong i tynne skiver. Tilsett sjampinjong og stek med rødbeter i 5-7 min. Krydre med en klype salt* og pepper*.
Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut på et stekebrett. Smør på crème fraiche [½ pakke, 2P].
Fordel stekte rødbeter og sjampinjong på pizzabunn. Smuldre gresk salatost over. Stek i ovnen i 10-15 min.
Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann. Fordel pesto og ruccola over når pizzaen er ferdigstekt.
Sett pizza frem på bordet og nyt! TIPS: Bruk en saks for å dele pizzaen.