topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hvit rødbetepizza

Hvit rødbetepizza

med stekt sjampinjong og gresk salatost

Pizza slår aldri feil! I dag kombinerer vi flotte farger og intense smaker i form av rødbete, sjampinjong og pesto. Med frisk ruccola som topping, balanserer vi smakspaletten og lover at selv de kresne vil be om et pizzastykke til.

Tags:
Vegetar
Enkel
Allergener:
Hvete
Gluten
Melk
Sulfitter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

2 stk

Rødbete

200 g

Sjampinjong

1 stk

Pizzadeig

(Inneholder Hvete, Gluten)

½ pakke

Creme fraiche

(Inneholder Melk)

60 g

Grønn pesto

(Inneholder Melk, Sulfitter)

40 g

Ruccola

100 g

Gresk salatost

(Inneholder Melk)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1007 kcal
Energi (kj)4214 kj
Fett44.5 g
Mettet fett17.7 g
Karbohydrater104.1 g
Sukker15.2 g
Protein30.1 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek rødbete
1

Sett ovnen på 220°C/200°C (varmluft). Skrell og skjær rødbete i 1 cm store terninger. Varm opp en stekepanne på høy varme, og tilsett en skvett olivenolje* og rødbeter når pannen er varm. Stek i 4-5 min.

Stek sjampinjong
2

Skjær sjampinjong i tynne skiver. Tilsett sjampinjong og stek med rødbeter i 5-7 min. Krydre med en klype salt* og pepper*.

Forbered pizza
3

Rull pizzadeig (og medfølgende bakepapir) ut på et stekebrett. Smør på crème fraiche [½ pakke, 2P].

Fyll pizza
4

Fordel stekte rødbeter og sjampinjong på pizzabunn. Smuldre gresk salatost over. Stek i ovnen i 10-15 min.

Tilsett pesto
5

Skyll ruccola i et dørslag under kaldt vann. Fordel pesto og ruccola over når pizzaen er ferdigstekt.

Server
6

Sett pizza frem på bordet og nyt! TIPS: Bruk en saks for å dele pizzaen.