topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Hoisin pulled pork-taco

Hoisin pulled pork-taco

med sesambakte poteter og sprø kålrabi

Dagens middag skjemmer bort alle tacoelskere der ute med en innovativ tacooppskrift der pulled pork vendt i hoisinsaus spiller hovedrollen. I tillegg fyller vi tacoen med asiatisk majones, frisk agurk, syltede reddiker, sprøstekt løk og et dryss frisk chili for de som ønsker det. Vi kan love deg at alle blir mette, for i tillegg skal vi servere sesambakte potetbåter og en smakfull kålrabisalat med honning- og ingefærdressing.

Tags:
Enkel
Melkefri
Allergener:
Gluten
Hvete
Sennep
Egg
Sesam
Soya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

8 stk

Små tortillabrød

(Inneholder Gluten, Hvete)

250 g

Pulled pork

1 stk

Agurk

75 g

Reddiker

1 pose

Koriander

½ stk

Rød chili

1 stk

Sprøstekt løk

(Inneholder Gluten)

500 g

Poteter

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

10 g

Sesamfrø

(Inneholder Sesam Kan inneholde Bygg, Kamut, Nøtter, Havre, Peanøtter, Rug, Spelt, Hvete)

60 g

Hoisinsaus

(Inneholder Sesam, Soya, Gluten, Hvete)

½ stk

Lime

1 stk

Kålrabi, hvit

100 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

50 g

Honning- og ingefærdressing

(Inneholder Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ts

Sukker (steg 2)

¼ ts

Salt (steg 2)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier1224 kcal
Energi (kj)5121 kj
Fett54.7 g
Mettet fett9.7 g
Karbohydrater137.9 g
Sukker28.9 g
Protein40.3 g
Natrium0 mg

Redskaper

Bakeplate
Kasserolle

Framgangsmåte

Ovnsbak potetbåter
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skjær poteter (uskrelt) i 2 cm båter. 

Overfør til et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, dryss over sesamfrø og krydre med Ginger Ninja og en klype salt og pepper. Bland godt. 

Bak i ovnen i 25-35 min, eller til mørt. 

Sylt reddiker
2

I mellomtiden, skjær reddiker i tynne skiver. 

Skjær lime [1/2 stk, 2P] i båter.

Klem limesaft i en liten skål.

Tilsett sukker [1/2 ts | 1 ts], salt [1/4 ts | 1/2 ts] og reddiker.

Vend reddiker i væsken og sett til side. 

Tilbered pulled pork
3

Bland pulled pork med kraft fra pakken og vann [1/2 dl | 1 dl] i en kjele med lokk.

Varm opp på middels varme og la putre under lokk i 12-14 min. 

Forbered råvarer
4

I mellomtiden, skrell og skjær kålrabi i staver.

Bland kålrabi, honning- og ingefærdressing og en klype salt og pepper i en mellomstor skål. Sett til side.

Finhakk agurk.

Del chili [1/2 stk, 2P] på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver. 

Varm tortillabrød
5

Varm tortillabrød i mikroen i 30-60 sek.

Har du ikke mikro, pakk tortilla inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min. 

Bruk to gafler og riv i stykker pulled pork. Tilsett hoisinsaus til kjelen og dekk pulled pork i saus. 

Server
6

Anrett tortilla på tallerkener og fyll lagvis med asiatisk majones, hoisinkjøtt, agurk, syltede reddiker, sprøstekt løk og frisk chili.

Pynt med revet koriander.

Server kålrabi og potetbåter i skåler på siden.

Server resterende asiatisk majones i en liten skål som dip. 

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt. 

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image