HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconHjemmelaget Schnitzelburger
topBanner
Hjemmelaget schnitzelburger

Hjemmelaget schnitzelburger

med saftig epleslaw og sprø pommes frites

Tags:Barnevennlig
Allergener:EggSennepGlutenHvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid30 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

4 g

Panamat

50 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

1 stk

Eple

2 stk

Briochebrød

30 g

Panko paneringsmel

(InneholderGluten, Hvete)

500 g

Poteter

300 g

Svin ytrefilet

75 g

Strimlet salat (kål, savoy, gulrot)

Ikke inkludert i matkassen din

1 stk

Egg (steg 2)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier654 kcal
Energi (kj)2737 kj
Fett23.74 g
Mettet fett3.1 g
Karbohydrater64.64 g
Sukker10.8 g
Protein46.92 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Formvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) i 1 cm tykke staver. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje*, krydre med en klype salt* og pepper*, og bland sammen. Bak i ovnen i 25-30 min, eller inntil gyldne. 


2

Bland panko, Panamat og en stor klype salt* og pepper* i en dyp tallerken. Pisk egg* [1 stk I 2 stk] med en gaffel i en annen dyp tallerken. Vend schnitzel i egg og deretter i panering. Overfør til en tallerken, klar til steking. 


3

Skjær eple i tynne skiver. Bland en skvett olivenolje*, salatmix [1/2 pose, 2P], eple og halvdelen av majones i en skål. Krydre en med klype salt* og pepper*. 


4

Hell olivenolje* i en stekepanne så hele bunnen av pannen er dekket. Varm så opp til middels høy varme når det gjenstår 10 min av steketiden til pommes frites. Stek schnitzler i 3-4 min på hver side, eller inntil gyldne og gjennomstekt. TIPS: Tilsett ekstra olivenolje* hvis nødvendig, så schnitzler ikke sitter fast til pannen. Sett til side på en tallerken med kjøkkenpapir. 


5

Del burgerbrød i to på midten. Varm i ovnen i 3-4 min. 


6

Smør burgerbrødene med resterende majones. Fyll med schnitzler og epleslaw. Serveres med pommes frites og resterende epleslaw ved siden av.