Ovnsbakt gresskar i ingefær- og kokosnudelsuppe
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Ovnsbakt gresskar i ingefær- og kokosnudelsuppe

Ovnsbakt gresskar i ingefær- og kokosnudelsuppe

med brunet pak choi, chili og peanøtter

Hva er vel bedre enn en varmende suppe på kalde vinterdager? Vi byr på en smaksrik nudelsuppe med en base av kokosmelk, krydret med ingefær, sitrongress og hvitløk. Suppen serveres med ovnsbakt gresskar, brunet pak choi, koriander, peanøtter og chili.

Allergener:
Hvete
Gluten
Soya
Peanøtter

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid25 minutter
25 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

½ stk

Butternutgresskar

2 stk

Hvitløk

2 ts

Ingefær

1 stk

Sitrongress

1 stk

Pak choi

4 g

Ga-Laksa

440 g

Udon nudler

(Inneholder: Hvete, Gluten)

12.5 ml

Soyasaus

(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)

90 ml

Kokosmelk

1 stk

Rød chili

1 stk

Koriander

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olje til steking

4 dl

Vann til suppe

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier562 kcal
Energi (kj)2352 kj
Fett17 g
Mettet fett8.3 g
Karbohydrater82.8 g
Sukker4.1 g
Protein18.2 g
Natrium7000.3 mg

Framgangsmåte

Ovnsbak gresskar
1

Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).

Skrell og halver butternutgresskar. Grav ut innmaten og skjær i 1 cm store biter.

Legg gresskar på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, og krydre med en klype salt og pepper.

Bak i ovnen i 20-30 min, eller til myk og gyllen.

TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.

Forbered grønnsaker
2

I mellomtiden, riv ingefær (uskrelt) og hvitløk fint.

Bank sitrongress med en tresleiv.

Skjær pak choi i kvarte deler på langs.

Stek pak choi
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor kjele på middels høy varme.

Brun pak choi med innsiden ned i 2-3 min, eller til gyllen. Legg til side på en tallerken.

Lag suppe
4

Varm opp olivenolje i samme kjele på middels varme.

Stek ingefær, hvitløk, Ga-Laksa og sitrongress i 30 sek, eller til velduftende.

Tilsett vann, soyasaus, kokosmelk og en klype salt og pepper. La småkoke i 4-5 min.

Forbered garnering
5

I mellomtiden, grovhakk koriander og peanøtter.

Del chili på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.

Tilsett nudler i suppen. Kok i 1 min, og ta deretter kjelen av varmen.

Server
6

Plukk ut sitrongress.

Anrett nudelsuppe i skåler og topp med gresskar og pak choi.

Garner med chili, peanøtter og koriander.

TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.

Meal right image

Utforsk lignende oppskrifter

Meal left image