Hva er vel bedre enn en varmende suppe på kalde vinterdager? Vi byr på en smaksrik nudelsuppe med en base av kokosmelk, krydret med ingefær, sitrongress og hvitløk. Suppen serveres med ovnsbakt gresskar, brunet pak choi, koriander, peanøtter og chili.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
½ stk
Butternutgresskar
2 stk
Hvitløk
2 ts
Ingefær
1 stk
Sitrongress
1 stk
Pak choi
4 g
Ga-Laksa
440 g
Udon nudler
(Inneholder: Hvete, Gluten)
12.5 ml
Soyasaus
(Inneholder: Hvete, Soya, Gluten)
90 ml
Kokosmelk
1 stk
Rød chili
1 stk
Koriander
20 g
Saltede peanøtter
(Inneholder: Peanøtter Kan inneholde spor av: Sesam, Nøtter)
½ ss
Olje til steking
4 dl
Vann til suppe
Forvarm ovnen til 240°C/220°C (varmluft).
Skrell og halver butternutgresskar. Grav ut innmaten og skjær i 1 cm store biter.
Legg gresskar på et stekebrett med bakepapir. Hell over en skvett olivenolje, og krydre med en klype salt og pepper.
Bak i ovnen i 20-30 min, eller til myk og gyllen.
TIPS: Bruk flere stekebrett ved behov.
I mellomtiden, riv ingefær (uskrelt) og hvitløk fint.
Bank sitrongress med en tresleiv.
Skjær pak choi i kvarte deler på langs.
Varm opp en skvett olivenolje i en stor kjele på middels høy varme.
Brun pak choi med innsiden ned i 2-3 min, eller til gyllen. Legg til side på en tallerken.
Varm opp olivenolje i samme kjele på middels varme.
Stek ingefær, hvitløk, Ga-Laksa og sitrongress i 30 sek, eller til velduftende.
Tilsett vann, soyasaus, kokosmelk og en klype salt og pepper. La småkoke i 4-5 min.
I mellomtiden, grovhakk koriander og peanøtter.
Del chili på langs, fjern frø og skjær i tynne skiver.
Tilsett nudler i suppen. Kok i 1 min, og ta deretter kjelen av varmen.
Plukk ut sitrongress.
Anrett nudelsuppe i skåler og topp med gresskar og pak choi.
Garner med chili, peanøtter og koriander.
TIPS: Tilsett chili etter smak - det er sterkt.