Halloumi! Osten som ikke smelter når du steker den - perfekt i en burger! Smør briochebrødet med aioli, og krydre burgeren med en lekker syltet grønnsakssalsa. På siden serverer vi en god porsjon pommes frites. Send smaksløkene helt til topps med denne friske burgeren.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
1 pose
Mynte
1 stk
Rødløk
1 stk
Agurk
24 ml
Hvitvinseddik
(Inneholder Sulfitter)
2 stk
Briochebrød
(Inneholder Egg, Gluten, Melk, Hvete Kan inneholde Sesam, Soya)
250 g
Halloumi
(Inneholder Melk)
30 g
Salatblanding
500 g
Poteter
40 g
Aioli
(Inneholder Sennep, Egg)
3 ts
Sukker (steg 3)
1 dl
Vann (steg 3)
Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft).
Skjær poteter (uskrelt) i 1 cm staver
Fordel på et stekebrett [2 brett, 4P] med bakepapir. Drypp over en skvett olivenolje, krydre med en klype salt og pepper og bland sammen.
Bak i ovnen i 25-35 min, eller til gylne og sprø.
Skjær rødløk i tynne skiver.
Skjær agurk i små biter.
Finhakk mynte.
Skyll salatblanding [1/2 pakke, 2P].
Varm opp sukker [3 ts | 6 ts], hvitvinseddik og vann [1 dl | 2 dl] i en liten kjele.
Når sukkeret er oppløst, tilsett rødløk og la putre i 2 min.
Ta rødløk ut av kjelen og legg i en skål. La eddikblandingen hvile i 5-7 min, til du får en tykk sirup i kjelen.
Tilsett agurk og mynte i skålen med rødløk. La sirupen avkjøles og hell over grønnsakene i skålen.
Skjær halloumi i skiver (2 skiver per person).
Varm opp en stor stekepanne med en skvett olivenolje på middels høy varme. Stek halloumi i 2-3 min på hver side.
Del burgerbrød i to og varm i ovnen i 3-4 min.
Smør burgerbrød med aioli.
Bygg burger med salat, halloumi og syltet grønnsakssalsa.
Server potetstaver og resterende grønnsakssalsa på siden.