Cajunkrydret ørret
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Cajunkrydret ørret

Cajunkrydret ørret

med søtpotetmos og salsa

Vi kategoriserer oppskrifter som “Klimasmart” hvis de produserer minimum 50% mindre CO₂ enn et gjennomsnittlig måltid fra HelloFresh. Du finner mer informasjon i vårt Hjelpesenter.

Piff opp fiskemiddagen med vår cajunkrydrede ørretfilet! Vi serverer den krydderstekte fisken på en seng av myk søtpotetmos, og topper den med en herlig hjemmelaget salsa og paprikamajones. Dette blir en innertier hos både store og små.

Tags:
Hvetefri
Under 50g karbo
Klimasmart
Allergener:
Fisk
Sulfitter
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid35 minutter
35 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

250 g

Ørret

(Inneholder Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Inneholder Sulfitter)

450 g

Søtpotet

1 stk

Agurk

1 stk

Tomat

1 pose

Koriander

½ stk

Lime

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

2 g

Røkt paprikapulver

1 stk

Hvitløk

Ikke inkludert i matkassen din

1 ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

3 ss

Melk (steg 5)

½ ts

Salt (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier653 kcal
Energi (kj)2731 kj
Fett39.2 g
Mettet fett3.5 g
Karbohydrater42 g
Sukker6.9 g
Protein30.8 g
Natrium0.1 mg

Redskaper

Stekepanne
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok søtpotet
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Skrell og skjær søtpotet i 2 cm store biter.

Skrell hvitløk.

Kok søtpotet og hvitløk i 11-13 min, eller til de enkelt kan deles med en kniv. Hell av vannet.

Finhakk grønnsaker
2

I mellomtiden, finhakk tomat, agurk og koriander.

Skjær lime [1/2 st, 2P] i skiver.

Lag salsa
3

Bland limesaft [1 ss | 2 ss], olivenolje [1ss | 2 ss], salt [1/4 ts | 1/2 ts], tomat, agurk og koriander i en mellomstor skål.

Bland majones, røkt paprikapulver [1/2 pakke, 2P] og en klype salt og pepper i en liten skål.

Stek fisk
4

Tørk ørret lett med kjøkkenpapir, og krydre med Ay Cajun-ba og en klype salt på hver side.

Varm opp olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, eller til fisken er gjennomstekt.

TIPS: Ørreten er ferdig når kjøttet er matt i midten.

Mos søtpotet
5

Tilsett melk [3 ss | 6 ss], salt [1/2 ts | 1 ts] og en klype pepper i kjelen med søtpotet. Mos til en glatt konsistens.

TIPS: Tilsett en klatt smør om ønskelig.

Server
6

Fordel søtpotetmos, ørret og salsa på tallerkener.

Server med en klatt paprikamajones på siden.