topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baconsandwich
Tags:
Rask
Allergener:
Gluten
Hvete
Egg
Sennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium

Ingredienser

Antall porsjoner

15 ml

Balsamico

125 g

Bacon, skiver

200 g

Sjampinjong

1 stk

Rødløk

3 stk

Hvitløk

1 pose

Bladpersille

2 stk

Stenovnsbakt baguette

(Inneholder Gluten, Hvete Kan inneholde Sesam)

1 stk

Eple

50 g

Majones

(Inneholder Egg, Sennep)

60 g

Salatblanding

Ikke inkludert i matkassen din

2 ss

Olivenolje (steg 4)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier878 kcal
Energi (kj)3673 kj
Fett52.33 g
Mettet fett12.2 g
Karbohydrater75 g
Sukker14.2 g
Protein23.3 g
Natrium0.5 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne

Framgangsmåte

Stek bacon
1

Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft). Fordel bacon på en bakeplate med bakepapir. Bak i ovnen i 15 min.

Forbered grønnsaker
2

Skjær sopp i tynne skiver. Skjær rødlæk i tynne halve skiver. Finhakk hvitløk. Skyll salat under kaldt vann* i et dørslag.

Stek sopp
3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stekepanne på middels høy varme. Stek sopp, rødløk, balsamico og halvdelen av hvitløk i 5 min.

Bland persilleolje
4

Finhakk persille. Bland persille, olivenolje* [2 ss | 4 ss] og resterende hvitløk i en liten bolle.

Varm brød
5

Skjær brød over på midten og deretter på langs. Smør med persilleolje. Varm i ovnen i 7-8 min. Skjær eple i tynne skiver.

Servér
6

Smør brødets bunn med majones. Fyll med sopp, rødløk, bacon, salat og eple. Topp med brød og servér!