Asiatisk-inspirert pulled pork
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk-inspirert pulled pork

Asiatisk-inspirert pulled pork

med myntesalat og sprø peanøtter

Denne asiatisk-inspirerte pulled porken er superrask å lage og full av lekre smaker. Vi skal servere kokt ris, pulled pork krydret med vårt ingefærkrydder Ginger Ninja og en frisk salat med tomat og revet gulrot. Vi pynter retten med fire magiske komponenter som løfter smaken ytterligere – mynte, koriander, asiatisk majones og et dryss saltede peanøtter!

Tags:
Rask
Melkefri
Allergener:
Sennep
Egg
Peanøtter
Sesam
Soya
Gluten
Hvete

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

150 g

Langkornet hvit ris

250 g

Pulled pork

5 g

Ginger Ninja

(Inneholder Sennep, Egg)

1 stk

Gulrot

1 stk

Tomat

60 g

Salatblanding

20 g

Saltede peanøtter

(Inneholder Peanøtter Kan inneholde Sesam, Nøtter)

1 pose

Mynte & koriander

50 g

Asiatisk majones

(Inneholder Sesam, Egg, Sennep, Soya, Gluten, Hvete)

Ikke inkludert i matkassen din

2.5 dl

Vann (steg 1)

½ ts

Salt (steg 1)

½ ss

Olivenolje (steg 3)

¼ ts

Salt (steg 3)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier704 kcal
Energi (kj)2944 kj
Fett31.6 g
Mettet fett4.9 g
Karbohydrater69.9 g
Sukker7 g
Protein32.6 g
Natrium0 mg

Redskaper

Rivjern
Kasserolle

Framgangsmåte

Kok ris
1

Kok opp vann [2,5 dl | 5 dl] i en kjele med lokk.

Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra pannen og la stå med lokk til servering.

TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler. 

Tilbered pulled pork
2

Bland pulled pork (med kraft fra pakken), Ginger Ninja og vann [1/2 dl | 1 dl] i en kjele med lokk.

Varm opp på middels varme og la putre under lokk i 12-14 min.

Bruk to gafler og riv kjøttet i stykker.  

Lag salat
3

I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt. 

Skyll salat.

Grovhakk tomat.

Bland salat, tomat, gulrot, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en mellomstor skål. 

Server
4

Anrett ris på tallerkener.

Topp med pulled pork og legg salat på siden.

Pynt med revet mynte og koriander.

Server med en klatt asiatisk majones og et dryss peanøtter.