Denne asiatisk-inspirerte pulled porken er superrask å lage og full av lekre smaker. Vi skal servere kokt ris, pulled pork krydret med vårt ingefærkrydder Ginger Ninja og en frisk salat med tomat og revet gulrot. Vi pynter retten med fire magiske komponenter som løfter smaken ytterligere – mynte, koriander, asiatisk majones og et dryss saltede peanøtter!
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
150 g
Langkornet hvit ris
250 g
Pulled pork
5 g
Ginger Ninja
1 stk
Gulrot
1 stk
Tomat
60 g
Salatblanding
20 g
Saltede peanøtter
1 pose
Mynte & koriander
50 g
Asiatisk majones
2.5 dl
Vann (steg 1)
½ ts
Salt (steg 1)
½ ss
Olivenolje (steg 3)
¼ ts
Salt (steg 3)
Kok opp vann [2,5 dl | 5 dl] i en kjele med lokk.
Tilsett ris og salt [1/2 ts | 1 ts]. Senk varmen til middels lav og la putre under lokk i 11 min. Fjern fra pannen og la stå med lokk til servering.
TIPS: Ikke fjern lokket mens risen hviler.
Bland pulled pork (med kraft fra pakken), Ginger Ninja og vann [1/2 dl | 1 dl] i en kjele med lokk.
Varm opp på middels varme og la putre under lokk i 12-14 min.
Bruk to gafler og riv kjøttet i stykker.
I mellomtiden, riv gulrot (uskrelt) grovt.
Skyll salat.
Grovhakk tomat.
Bland salat, tomat, gulrot, olivenolje [1/2 ss | 1 ss] og salt [1/4 ts | 1/2 ts] i en mellomstor skål.
Anrett ris på tallerkener.
Topp med pulled pork og legg salat på siden.
Pynt med revet mynte og koriander.
Server med en klatt asiatisk majones og et dryss peanøtter.