HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconAmerikansk Sloppy Joe
topBanner
Amerikansk Sloppy Joe

Amerikansk Sloppy Joe

med rødkålsslaw og pommes frites

"Sloppy Joe" er en amerikansk baguette-aktig rett med kjøttdeig og løk. I dag skal vi lage en ekte Sloppy Joe med kjøttdeig, løk, rødkål og hjemmelagde pommes frites til! Dette blir garantert en ny favoritt.

Tags:Barnevennlig
Allergener:EggGlutenSennepMelkSoya

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid25 minutter
15 minutter
VanskelighetsgradEnkel
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

2 stk

Briochebrød

(InneholderEgg, Gluten, Sennep, MelkKan inneholdeSoya, Sesam)

250 g

Kjøttdeig

½ stk

Vårløk

50 g

Ketchup

15 g

Worcestersaus

(InneholderGluten, Sennep, Soya)

6 g

Sennep

(InneholderSennep)

500 g

Poteter

75 g

Rødkål

25 g

Majones

(InneholderEgg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Olivenolje (steg 3)

½ ss

Vann* (steg 2)

1 ss

Vann (steg 4)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier885 kcal
Energi (kj)3701 kj
Fett38.84 g
Mettet fett10.8 g
Karbohydrater98.64 g
Sukker29.4 g
Protein39.27 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Bakeplate
Stekepanne
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Sett ovnen på 240°C/220°C (varmluft). Skjær poteter (uskrellet) til pommes frites. Fordel på et stekebrett med bakepapir. Krydre med en klype salt* og pepper*, drypp over en skvett olivenolje* og bland godt. Bak i ovnen i 25-30 min, til gylne.

2

Skjær vårløk i tynne skiver og separer det hvite fra det grønne. Bland majones, vann* [1/2 ss | 1 ss] og en klype salt* og pepper* i en skål. Tilsett rødkål og bland godt.

3

Varm opp en skvett olivenolje* [1/2 ss | 1 ss] i en stekepanne på middels høy varme. Stek det hvite av vårløken og kjøttdeig i 4-5 min, til brunet. Bruk stekespaden til å bryte opp kjøttdeigen under steking. VIKTIG: Kjøttet er ferdig når det er gjennomstekt og uten antydninger av rødt.

4

Tilsett ketchup, sennep [1/2 pakke, 2P], worcestersaus og vann* [1 ss | 2 ss] under omrøring. La putre i 1 min, til lett tyknet. Smak til med salt* og pepper*. Ta stekepannen av varmen og sett til side under lokk frem til servering.

5

Plasser burgerbrød direkte på rist i ovnen når potetene har 4 min igjen av tiden i ovnen. Bak i 3-4 min, til gjennomvarme.

6

Skjær burgerbrød i to. Bygg hver burger med kjøttdeig mellom burgerbrødene og topp med rødkålsslaw. Strø over det grønne av vårløken på burgeren og lukk burgerbrødet. Server pommes frites og resterende rødkålsslaw ved siden av.