Lekre og enkle oppskrifter til hverdagens små øyeblikk. Hver oppskrift har enkle instruksjoner med kun 4 trinn og alle ingrediensene du trenger til 2 personer. Tortillawraps med tunfisk og avokado er en perfekt lunsj som går raskt å lage. Tunfisken blandes med srirachamajones og vårløk til en kremet miks med et lite kick, og rulles inn i lune tortillalefser med salat og basilikum.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
2 stk
Tortillabrød
(Inneholder: Gluten, Hvete)
160 g
Tunfisk i vann
(Inneholder: Fisk)
1 stk
Avokado
1 stk
Salat
1 stk
Vårløk
100 g
Vegansk srirachamajones
1 stk
Basilikum
¼ ts
Salt til fisk
Forvarm ovnen til 220°C/200°C (varmluft), hvis du ikke har en mikrobølgeovn.
Hell væske av tunfisk.
Skjær vårløk i tynne skiver.
Bland tunfisk, vårløk, srirachamajones, salt og en klype pepper i en mellomstor skål. Sett til side.
Halver avokado, fjern stein og grav ut innmaten med en skje.
Skyll salat, skjær av rotdelen og separer salatblader.
Grovhakk basilikum.
Varm tortillabrød i 30-60 sek i mikrobølgeovnen, eller pakk inn i folie og varm i ovnen i 4-5 min.
TIPS: Tortillabrødene våre kan spises som de er, men vi anbefaler at du varmer dem opp.
Fordel salat mellom tortillabrød og opp med tunfisk, avokado, basilikum og mer salat.
Brett inn kantene og rull sammen til en wrap.