
Vår skandinaviskinspirerte lakserett er perfekt for travle hverdager. Krydret laks serveres med smørvendte dillpoteter, en frisk eplesalat med rødbeter og selvfølgelig en klatt remulade. En frisk variant av en kjær klassiker.
Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.
4 g
Hello Sunrise
(Inneholder: Selleri, Sennep)
250 g
Laksefilet
(Inneholder: Fisk)
1 stk
Småpoteter, ferdigkokte
75 g
Remulade
(Inneholder: Sennep, Egg)
1 stk
Dill
1 stk
Rødbeter, ferdigkokte
1 stk
Eple
1 stk
Citrus
20 g
Honning- og sennepsdressing
(Inneholder: Sennep, Egg)
40 g
Ruccola
¼ ts
Salt til salat
¼ ts
Salt til fisk
½ ss
Smør til poteter
¼ ts
Salt til poteter

Kok opp en stor kjele med saltet vann.
Kok potet under lokk i 3-5 min, eller til gjennomvarme.
Hell ut vannet og legg potet tilbake i kjelen. Sett til side under lokk.

I mellomtiden, halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.
Skjær rødbete i 2 cm store biter.
Skyll ruccola.
Bland ruccola, eple, rødbete og salt i en stor skål. Vend inn honning- og sennepsdressing rett før servering.

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.
Tørk laks med kjøkkenpapir og krydre med salt og Hello Sunrise.
Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.
I mellomtiden, halver sitrusfrukt.
Grovhakk dill.
Vend ferdigkokt potet med smør, dill, salt og en skvett sitrussaft rett før servering.
TIPS: Laksen er ferdig når kjøttet er matt i midten.

Anrett potet, salat og laks på tallerkener.
Topp laks med remulade.