Skip to main content
Rask skandinaviskinspirert laks

Rask skandinaviskinspirert laks

med rødbete- og eplesalat og remulade

Vår skandinaviskinspirerte lakserett er perfekt for travle hverdager. Krydret laks serveres med smørvendte dillpoteter, en frisk eplesalat med rødbeter og selvfølgelig en klatt remulade. En frisk variant av en kjær klassiker.

Tags:
Superrask
Hvetefri
Allergener:
Selleri
Sennep
Fisk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid15 minutter
15 minutter
NivåEnkel
Antall porsjoner

4 g

Hello Sunrise

(Inneholder: Selleri, Sennep)

250 g

Laksefilet

(Inneholder: Fisk)

1 stk

Småpoteter, ferdigkokte

75 g

Remulade

(Inneholder: Sennep, Egg)

1 stk

Dill

1 stk

Rødbeter, ferdigkokte

1 stk

Eple

1 stk

Citrus

20 g

Honning- og sennepsdressing

(Inneholder: Sennep, Egg)

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

¼ ts

Salt til salat

¼ ts

Salt til fisk

½ ss

Smør til poteter

¼ ts

Salt til poteter

Kalorier742 kcal
Energi (kj)3105 kj
Fett33.8 g
Mettet fett6.5 g
Karbohydrater181.9 g
Sukker131 g
Fiber40.2 g
Protein31.6 g
Kolesterol100 mg
Natrium241.9 mg
Potassium650.6 mg
Calcium14.4 mg
Iron0.5 mg

Framgangsmåte

Kok potet
1

Kok opp en stor kjele med saltet vann.

Kok potet under lokk i 3-5 min, eller til gjennomvarme.

Hell ut vannet og legg potet tilbake i kjelen. Sett til side under lokk.

Bland salat
2

I mellomtiden, halver eple, fjern kjerne og skjær i tynne skiver.

Skjær rødbete i 2 cm store biter.

Skyll ruccola.

Bland ruccola, eple, rødbete og salt i en stor skål. Vend inn honning- og sennepsdressing rett før servering.

Stek laks
3

Varm opp en skvett olivenolje i en stor stekepanne på middels høy varme.

Tørk laks med kjøkkenpapir og krydre med salt og Hello Sunrise.

Stek med skinnsiden ned i 3-4 min. Snu og stek videre i 3-5 min, eller til gyllen og gjennomstekt.

I mellomtiden, halver sitrusfrukt.

Grovhakk dill.

Vend ferdigkokt potet med smør, dill, salt og en skvett sitrussaft rett før servering.

TIPS: Laksen er ferdig når kjøttet er matt i midten.

Server
4

Anrett potet, salat og laks på tallerkener.

Topp laks med remulade.