HelloFresharrow right iconarrow right iconRecipesarrow right iconarrow right iconRekepasta
topBanner
Rekepasta

Rekepasta

med squash, lagret ost og basilikum

Tags:RaskBarnevennligLett å lage
Allergener:melkglutenSulfitterSkalldyrEggSennep

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Forberedelsestid20 minutter
20 minutter
VanskelighetsgradMedium
Ingredienser
Antall porsjoner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antall porsjoner
2
4

1 stk

Løk

4 g

Kyllingbuljong

1 stk

Hvitløk

1 pose

Basilikum

150 ml

Matfløte

(Inneholdermelk)

270 g

Spaghetti

(InneholderglutenKan inneholdesoya)

4 g

Middelhavsdrøm

1 stk

Sitron

1 stk

Rød paprika

150 g

Reker

(InneholderSulfitter, SkalldyrKan inneholdesoya, sennep, bløtdyr, skalldyr, sulfitter, melk, fisk, Kan inneholde spor av gluten, sesam, egg)

½ stk

Squash

20 g

Finrevet ost

(Inneholdermelk, Egg)

4 g

Jorda Rundt

(InneholderEgg, Sennep)

Ikke inkludert i matkassen din

1 ts

Salt (steg 5)

Næringsinnhold
Næringsinnholdarrow down iconarrow down icon
Per porsjon
Per 100 gr
Kalorier793 kcal
Energi (kj)3317 kj
Fett17.97 g
Mettet fett9.6 g
Karbohydrater112.29 g
Sukker19.3 g
Protein37.43 g
Natrium0 mg
arrow down iconarrow down icon
Stekepanne
Rivjern
Kasserolle
Framgangsmåte
Framgangsmåtearrow up iconarrow up icon
1

Kok opp en kjele med lettsaltet* vann*. Kok pasta i 8-9 min, eller til "al dente". Spar litt pastavann [1/2 dl | 1 dl], hell av resten og la pastaen hvile i kjelen med en skvett olivenolje*. TIPS: "Al dente" betyr at pastaen er gjennomkokt, men fremdeles har litt tyggemotstand.

2

Press eller finhakk hvitløk. Finhakk løk. Riv squash [1/2 stk, 2P]. Fjern frøene og skjær paprika i 2 cm terninger. Riv sitronskall og skjær sitron i båter. Grovhakk reker. VIKTIG: Husk å skrubbe sitron før du river skallet.

3

Varm opp en skvett olivenolje* i en stor stekepanne på middels høy varme. Stek hvitløk og løk i 1-2 min. Tilsett Jorda Rundt, Middelhavsdrøm, paprika og squash og stek i 2 min.

4

Tilsett matfløte [1/2 pakke, 2P], kyllingbuljong, sitronskall, sitronsaft [1 ss | 2 ss], en skvett pastavann* og reker. Rør godt og la putre i 2-3 min, til rekene er gjennomkokt. 

5

Finhakk basilikum. Bland pasta med saus til pastaen er dekket. Krydre med en stor klype pepper* og salt* [1 ts | 2 ts]. TIPS: Tilsett en ekstra skvett pastavann hvis sausen er for tykk.

6

Anrett rekepasta i dype tallerkener. Topp med finrevet ost og basilikum. Server resterende sitronbåter på siden.