Pork tenderloin with sage and hazelnut sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pork tenderloin with sage and hazelnut sauce

Pork tenderloin with sage and hazelnut sauce

with mushroom, cauliflower and leek risotto

Allergener:
Tree nuts
Milk
Egg

Les etiketten på produktet for å finne informasjon om ingredienser og allergener. Vennligst sjekk ingredienser du allerede har hjemme for å sikre at de passer til dine allergi- og kostholdsbehov.

Samlet tid45 minutter
35 minutter
NivåEnkel

Ingredienser

Antall porsjoner

1 stk

Purre

20 g

Hasselnøtter

100 g

Østershatter

275 g

Blomkål

1 stk

Salvie

8 g

Hvitløksflørt

4 g

Kyllingbuljong

150 g

Risottoris

300 g

Svin ytrefilet

20 g

Finrevet ost

½ stk

Eple

40 g

Ruccola

Ikke inkludert i matkassen din

½ ss

Smør (steg 2)

6 dl

Vann (steg 2)

½ ts

Salt (steg 3)

2 ss

Smør (steg 5)

½ ss

Olivenolje (steg 5)

sideBannerName

Næringsinnhold

Kalorier825 kcal
Energi (kj)3450 kj
Fett32.9 g
Mettet fett14.2 g
Karbohydrater72.7 g
Sukker11.5 g
Fiber9.2 g
Protein54.4 g
Natrium392 mg
Calcium0.4 mg
Iron0.6 mg

Redskaper

Bakeplate
Stekepanne
Rivjern

Framgangsmåte

1
2
3
4
5
6